Facebook Pixel

Αθλητικα

Χάλκινος Ο Ηλιουπολίτης Μάνος Ζερδεβάς Με Την Εθνική Ομάδα Πόλο – Το Κλάμα Μετά Τη Νίκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χάλκινος Ο Ηλιουπολίτης Μάνος Ζερδεβάς Με Την Εθνική Ομάδα Πόλο – Το Κλάμα Μετά Τη Νίκη

Ακόμα μια διάκριση χάρισε στη χώρα μας η εθνική ομάδα πόλο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η διάκριση των παικτών της εθνικής πόλο έχει και τοπικό χαρακτήρα, αφού μεταξύ των πρωταγωνιστών ήταν και ο Ηλιουπολίτης Μάνος Ζερδεβάς.

Ο Ζερδεβάς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον κρίσιμο αγώνα με την Κροατία λόγω τραυματισμού, πανηγύρισε την νίκη των συμπαικτών του με έντονα συναισθήματα χαρά και συγκίνησης. Μετά το σφύριγμα της λήξης ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ο τραυματισμός του στον αγώνα απέναντι στις ΗΠΑ του είχε κοστίσει το σημαντικό παιχνίδι με την Κροατία.

«Στον πάγκο ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Δεν το έχω συνηθίσει και είχα τρομερό άγχος όσο έβλεπα τα παιδιά να αγωνίζονται. Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι απ’ έξω. Πιο δύσκολο. Τέλος καλό, όλα καλά. Έπεσα κι εγώ στην πισίνα με τα παιδιά για να το γιορτάσουμε. Θα χειρουργηθώ την Τρίτη και θα αρχίσω αποκατάσταση την επόμενη μέρα» ανέφερε ο γκολκίπερ της εθνικής πόλο, μιλώντας στο Sport24.

Πριν λίγους μήνες, ο τερματοφύλακας της εθνικής είχε συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, ο οποίος τον ενημέρωσε για την μετονομασία του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης σε «Μάνος Ζερδεβάς».

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ