Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μετονομάζεται Το Κολυμβητήριο Ηλιούπολης Προς Τιμή Του Ολυμπιονίκη Μάνου Ζερδεβά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μετονομάζεται Το Κολυμβητήριο Ηλιούπολης Προς Τιμή Του Ολυμπιονίκη Μάνου Ζερδεβά

Την πρόταση του Γ.Σ Ηλιούπολης για τη μετονομασία του δημοτικού κολυμβητηρίου σε «Μάνος Ζερδεβάς» στηρίζει ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης, θέλοντας να τιμήσει τον Ηλιουπολίτη ολυμπιονίκη του Τόκυο, Μάνο Ζερδεβά.

Ο νεαρός αθλητής που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους τελευταίους ολυμπιακούς αγώνες, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, ο οποίος τον συνεχάρη για τη διάκριση του. «Ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου μας ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρουμε σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή».

Ο αθλητής συζήτησε με τον Δήμαρχο για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη μας και συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού για την προώθηση της υδατοσφαίρισης και του αθλητισμού στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ