Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τεράστια Προσέλευση Στο Κρητικό Γλέντι Του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τεράστια Προσέλευση Στο Κρητικό Γλέντι Του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στην κρητική βραδιά που διοργάνωσε χθες ο σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον σχεδόν 2.000 συμπολιτών μας.

Η κρητική βραδιά που διεξήχθη στον μεγάλο ανοικτό χώρο απέναντι από την πλατεία του ΙΚΑ, προσέφερε μια ανάσα ψυχαγωγίας στους Ηλιουπολίτες μετά από 2 χρόνια περιορισμών, με τον Πέτρο Σαριδάκη να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους με την λύρα του και με τη συνοδεία των μελών της ορχήστρας του.

Η άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης πιστώνεται στον πρόεδρο του συλλόγου Ντίνο Μανταδάκη καθώς και σε όλα τα μέλη που προσέφεραν εθελοντικά την προσωπική τους εργασία για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια.

Από την τοπική και κεντρική πολιτική σκηνή, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Σεφτελής και Αντζινάς, o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Βιδάλης, ο βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Δημήτρης Ασβεστάς, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και Στέφανος Ξεκαλάκης, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Αναστασία Σιμητροπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης και Ανδρέας Τσουκαλάς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ