Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Video-Συνεντεύξεις Με Τους Υποψήφιους Δημάρχους Ηλιούπολης Από Το ilioupolinews.gr

Το ilioupolinews.gr με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για video-συνέντευξη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Video-Συνεντεύξεις Με Τους Υποψήφιους Δημάρχους Ηλιούπολης Από Το ilioupolinews.gr

Το ilioupolinews.gr με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους για video-συνέντευξη. Ήδη έχουν αποδεχτεί τις προτάσεις μας οι Αποστόλης Στασινόπουλος και Γαβριήλ Αραμπατζής.

Η πρώτη συνέντευξη θα είναι με Αποστόλη Στασινόπουλο, ο ποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τους “Συνεργούς Με Την Ηλιούπολη”. Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στο site μας. 

Όλες οι συνεντεύξεις αλλά και τα βιογραφικά των υποψηφίων θα δημοσιευθούν σε ειδική πλατφόρμα που ετοιμάζεται στο site μας, στην οποία οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τους υποψήφιους δημάρχους και τις παρατάξεις, όπως το βιογραφικό τους, οι θέσεις τους και οι απόψεις τους για την Ηλιούπολη. Η πλατφόρμα υπολογίζεται πως θα βγει στον αέρα στο τελος Ιανουαρίου 2019.

*Διευκρίνηση: Στη φωτογραφία απεικονίζονται μόνο οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει δημόσια την υποψηφιότητά τους έως και τις 28/12/2018.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ