Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παραλίγο Να Αποφυλακιστεί Με Τον Νόμο Παρασκευόπουλου Κακοποιός-Δολοφόνος Που Δρούσε Στην Ηλιούπολη

Τις διατάξεις του “νόμου Παρασκευόπουλου” φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε σκληρός γεωργιανός κακοποιός, ο οποίος συμμετείχε το 2012 σε δύο ληστείες μετά φόνου στην Φιλοθέη και την Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Παραλίγο Να Αποφυλακιστεί Με Τον Νόμο Παρασκευόπουλου Κακοποιός-Δολοφόνος Που Δρούσε Στην Ηλιούπολη

Τις διατάξεις του “νόμου Παρασκευόπουλου” φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε σκληρός γεωργιανός κακοποιός, ο οποίος συμμετείχε το 2012 σε δύο ληστείες μετά φόνου στην Φιλοθέη και την Ηλιούπολη. Ο δολοφόνος προσπάθησε τρεις φορές να αποφυλακιστεί με το γνωστό «νόμο Παρασκευόπουλου»  επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας, οι προσπάθειές του ωστόσο δεν ευδοκίμησαν.

Ο Γεωργιανός, έχει καταδικαστεί σε ποινή 4 φορές ισόβιας κάθειρξης , για  ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συρροή και επικίνδυνη σωματικής βλάβης κατά συρροή που πραγματοποίησε το 2012. Ο κακοποιός κρατείται στις φυλακές Αλικαρνασσού Κρήτης.

Η Ληστεία Το 2012 Στην Ηλιούπολη

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του, το 2012 είχε πραγματοποιήσει διάρρηξη σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων.

Οι δράστες, κατά τη διάπραξη της ληστείας, είχαν επιδείξει ιδιαίτερη σκληρότητα και είχαν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες στα θύματα. Επιπλέον, ο Γεωργιανός, είχε φυλακιστεί για κλοπή στα τέλη Φεβρουαρίου 2012 και αποφυλακίστηκε στις αρχές του Απριλίου, ενώ του είχε επιβληθεί και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ