Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Πρώτο Προεκλογικό Μήνυμα Του Υποψήφιου Δήμαρχου Αποστόλη Στασινόπουλου

Την πρώτη του προεκλογική ανακοίνωση ως υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Στασινόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Το Πρώτο Προεκλογικό Μήνυμα Του Υποψήφιου Δήμαρχου Αποστόλη Στασινόπουλου

Την πρώτη του προεκλογική ανακοίνωση ως υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Στασινόπουλος. O 25χρονος υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ευχαρίστησε όλους τους “Συνεργούς” και τους απλούς πολίτες για την στήριξη και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Στασινόπουλου:

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που μετά από ένα χρόνο καθημερινής δραστηριότητας και παρεμβάσεων οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη πήραμε την γενναία πρωτοβουλία να ανακοινώσουμε επίσημα την συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους Συνεργούς για την υποστήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας καθώς και τους δεκάδες συμπολίτες μας για τα μηνύματα στήριξης που μας έχουν αποστείλει. Οι Συνεργοί ΜΕ την Ηλιούπολη θα συνεχίσουμε κάθε μας μέρα, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή να ανοίγουμε τον δημοκρατικό διάλογο, να επιμένουμε στην δημόσια διαβούλευση και να καταθέτουμε τις ενστάσεις και τις θέσεις μας για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης μας μαζί ΜΕ τους κατοίκους, ΜΕ τους πολίτες, ΜΕ τους παραγωγικούς φορείς, ΜΕ τους νέους. Ενάντια στις παλαιοκομματικές και μικροπολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε το εδαφος για ένα νέο δημοκρατικό μέτωπο με προοδευτικά και ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά που θα απευθύνεται σε όλες και όλους.

Θέλω να χαιρετίσω και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ήδη ανακοινωμένες υποψηφιότητες των κ. Κοκοτίνη, κα. Βρέκου, κ. Βαλασόπουλου και κ. Ευσταθίου. Τέλος, είμαι βέβαιος πως η σκιά, μου καθώς και όλων μας, θα σταθεί μεγαλύτερη απο το μπόι μας και πως δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό να παλεύουμε για όσα πιστεύουμε και έχουμε πει, ΜΕ την κοινωνία της Ηλιούπολης.

Προχωράμε!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ