Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχείς Βανδαλισμοί Δημοτικής Περιουσίας Από Ομάδα Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για βανδαλισμούς και τα περιστατικά βίας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχείς Βανδαλισμοί Δημοτικής Περιουσίας Από Ομάδα Ανηλίκων Στην Ηλιούπολη

Προβληματισμό έχει προκαλέσει τόσο στη δημοτική αρχή όσο και στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης η δράση ομάδας ανήλικών που προκαλούν διαρκώς εκτεταμένες ζημιές και βανδαλισμούς σε δημοτική περιουσία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πρόκειται για ομάδα νεαρών ηλικίας 14-16 χρονών οι οποίοι προκαλούν ζημιές τόσο στο πάρκο του Αγίου Νικολάου όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ η δημοτική αρχή είχε αποκαταστήσει τις χαλασμένες λάμπες στο πάρκο Αγίου Νικολάου και το Άλσος Κιντή πριν λίγους μήνες, η ομάδα των νεαρών κατέστρεψε σημαντικό μέρος του συστήματος φωτισμού, βυθίζοντας τις περιοχές στο σκοτάδι.

Δημότες και κάτοικοι πέριξ των παραπάνω τοποθεσιών αλλά και γύρω από τα πάρκα Ναυαρίνου και Καλαβρύτων δημοσιεύουν διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς που αντικρίζουν κάθε πρωί, καταγγέλλοντας παράλληλα οχλαγωγία αλλά και έκνομες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα περιστατικά συνδέονται με τις καταγγελίες που είχαν φτάσει στο δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να καταγγέλλουν ακόμα και διακίνηση ναρκωτικών στα συγκεκριμένα σημεία και τη δημοτική αρχή να προχωρά σε θέσπιση ωραρίων λειτουργίας στα πάρκα και τα άλση της πόλης. Φαίνεται ωστόσο πως το μέτρο αυτό δεν αποδίδει, καθώς ακόμα και παρά την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας η ομάδα των νεαρών βρίσκει τρόπο να εισέρχεται στα πάρκα.

Τελευταίο σχετικό περιστατικό είναι ο ξυλοδαρμός 14χρονου στο πάρκο Αγίου Νικολάου από ομάδα συνομιλίκων του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποδεδειγμένη συσχέτιση των προαναφερθέντων περιστατικών με την συγκεκριμένη πράξη βίας.

Ήδη το τοπικό αστυνομικό τμήμα είναι ενήμερο για την δράση της ομάδας ανηλίκων και αναμένεται να αυξηθούν οι περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ