Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nέα Ωράρια Στα Πάρκα Και Τα Άλση Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέα Ωράρια Στα Πάρκα Και Τα Άλση Της Ηλιούπολης

Τον καθορισμό νέων ωραρίων λειτουργίας για το κοινό αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολη στη χθεσινή του συνεδρίαση (18/6).

Πιο συγκεκριμένα, τα πάρκα Ναυαρίνου και Καλαβρύτων, καθώς και το Άλσος «Δημήτρης Κιντής» θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα κατά τους θερινούς μήνες και από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τους χειμερινούς.

Ο λόγος που θεσμοθετήθηκαν τα εν λόγω ωράρια είναι καταγγελίες περιοίκων για οχλαγωγίες, και χρήση ναρκωτικών κατά τις βραδινές ώρες, γεγονός που έχει μετατρέψει τους υπαίθριους αυτούς χώρους σε σημεία παραβατικότητας. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, οπαδοί τοπικής ομάδας άναψαν καπνογόνα εντός ενός πάρκου, με τον Αντιδήμαρχο κ. Σεφτελή να επισημαίνει πως «εκτός από το θέμα της όχλησης, υπάρχει και θέμα ενδεχόμενης πυρκαγιάς από τέτοιες ενέργειες».

Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που τόνισαν πως ο καθορισμός ωραρίου λειτουργίας δεν είναι επαρκές μέτρο, προτάσσοντας την βελτίωση της αστυνόμευσης στα συγκεκριμένα σημεία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Nέα Ωράρια Στα Πάρκα Και Τα Άλση Της Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Ανωνης Σερετης λέει:

    Δηλαδή αν κλεισουμε τα πάρκα θα συμβούν τα εξής καταπληκτικα πράγματα
    1–αυτοι που οχλαγωγούν θα πανε στο σπιτι για ύπνο
    2–οι ναρκομανείς θα σταματήσουν την χρήση και θα περιμένουν την αλλη μέρα
    για σκεφτείτε καποιες
    οι οποιοι περιορισμοί και απαγορεύσεις δεν ειναι καλύτερες λύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ