Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Μπαράζ Συναντήσεων Με Δημάρχους Όμορων Δήμων Για Τον Τάσο Ευσταθίου

Συναντήσεις με τους δημάρχους Αλίμου και Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπαράζ Συναντήσεων Με Δημάρχους Όμορων Δήμων Για Τον Τάσο Ευσταθίου

Σειρά διαδοχικών συναντήσεων με δημάρχους όμορων Δήμων είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου.

Αφορμή για τις συναντήσεις στάθηκε το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη, για το οποίο ο κ. Ευσταθίου θέλησε να ενημερωθεί από τους δημάρχους Αλίμου και Αργυρούπολης-Ελληνικού, καθώς και να συνομιλήσει μαζί τους για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα.

Στην ανακοίνωση του, ο κ. Ευσταθίου επισημαίνει πως «ο σχεδιασμός μας πρέπει να στοχεύει στο μέλλον και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην προστασία του Υμηττού μας. Η οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης στη Β’ ζώνη Υμηττού θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου & για άλλες χρήσεις», ενώ κάνει ξεκάθαρη τη θέση της παράταξης του, τονίζοντας «Η θέση μας είναι σαφής: Απομάκρυνση του ΚΥΤ, Όχι στο διαδημοτικό κοιμητήριο στην πόλη μας, Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και του Υμηττού».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ