Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχίζεται Η Οχλαγωγία & H Παραβατικότητα Στα Πάρκα Της Ηλιούπολης, Παρά Τα Νέα Μέτρα

Τι αναφέρει κάτοικος της περιοχής πέριξ του πάρκου Καλαβρύτων στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχίζεται Η Οχλαγωγία & H Παραβατικότητα Στα Πάρκα Της Ηλιούπολης, Παρά Τα Νέα Μέτρα

Συνεχίζονται τα παράπονα περίοικων στα μεγάλα πάρκα της Ηλιούπολης, παρά τα προληπτικά μέτρα που έλαβε ο Δήμος σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν λίγους μήνες, είχε αποφασισθεί ο καθορισμός συγκεκριμένου ωραρίου κατά το οποίο τα πάρκα θα είναι προσβάσιμα στο κοινό. Αφορμή για την θέσπιση του ωραρίου ήταν διαρκή παράπονα κατοίκων που διαμένουν πλησίον πάρκων όπως το Πάρκο Ναυαρίνου, οι οποίοι κατήγγειλαν οχλαγωγία, βανδαλισμούς, ακόμα και διακίνηση ναρκωτικών κατά τις νυχτερινές ώρες εντός του πάρκου. Έτσι, το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει πως τα πάρκα Ναυαρίνου και Καλαβρύτων, καθώς και το Άλσος «Δημήτρης Κιντής» θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα κατά τους θερινούς μήνες και από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ τους χειμερινούς. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, μάλιστα, είχε κάνει λόγο ακόμα και για κίνδυνο πυρκαγιάς, από παραβατικές ενέργειες μελών τοπικής ποδοσφαιρικης ομαδας.

Ωστόσο, φαίνεται πως το μέτρο δεν εφαρμόζεται, καθώς άτομα νεαρής ηλικίας συνεχίζουν να μπαίνουν στα πάρκα πηδώντας την σιδερένια περίφραξη και συνεχίζοντας ανενόχλητα οχλαγωγία και παραβατικές συμπεριφορές σε ώρες κοινής ησυχίας. Μιλώντας στο ilioupolinews.gr κάτοικος της οδού Κυδαθηναίων που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει τα στοιχεία του, επιβεβαιώνει πως ομάδες νεαρών δεν τηρούν την απόφαση του Δήμου, συνεχίζοντας ανενόχλητα να εισέρχονται στο πάρκο και να φωνασκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φαίνεται πως ο καθορισμός ωραρίων δεν είναι αρκετός και χρειάζονται πιο αποτελεσματικά μέτρα όπως η αστυνόμευση των χώρων από τη δημοτική αστυνομία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεχίζεται Η Οχλαγωγία & H Παραβατικότητα Στα Πάρκα Της Ηλιούπολης, Παρά Τα Νέα Μέτρα
  1. Ο/Η Ελενα λέει:

    Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν ότι εξ αρχής επρεπε να το έχουν κάνει ? Τι περίμεναν δηλαδή ? Ότι θα καθοντουσαν απ’ έξω και θα έλεγε ο ένας στον άλλον “αφήστε το μάγκες η ώρα είναι 12:10 . Απαγορεύεται να μπούμε για διακίνηση τέτοια ώρα ” !!! Έλεος πια !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ