Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κοκοτίνης: “Θα Διεκδικήσουμε Μέχρι Τέλους Τη Δημόσια Περιουσία Του Δήμου Ηλιούπολης”

Ξεκάθαρο στίγμα των προθέσεων της παράταξης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις” έκανε ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Κοκοτίνης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Κοκοτίνης: “Θα Διεκδικήσουμε Μέχρι Τέλους Τη Δημόσια Περιουσία Του Δήμου Ηλιούπολης”

Ξεκάθαρο στίγμα των προθέσεων της παράταξης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις” έκανε ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Κοκοτίνης.

Στη συνέντευξη τύπου για τη δημοσιά περιουσία που διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, o Xρήστος Κοκοτίνης πραγματοποίησε μια ιστορική αναδρομή της υπόθεσης των διεκδικήσεων δημοτικών εκτάσεων από την οικογένεια Νάστου, ενώ ανέλυσε και τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί με τα δημοτικά οικόπεδα και ακίνητα που βρίσκονται στα χέρια της ΕΤΑΔ, η οποία ανήκει στο υπερταμείο.

Ο κ. Κοκοτίνης ξεκαθάρισε πως θέση της παράταξης του, αλλά και του συνόλου των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου είναι η παραχώρηση στον Δήμο, εκτός των 94 ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητα του υπερταμείου, 4 πρόσθετων “φιλέτων” που είναι ορόσημα για τον δήμο Ηλιούπολης. Πρόκειται για την έκταση του πάρκου “Χαλικάκι”, για το οικόπεδο απέναντι από την πλατεία του ΙΚΑ και για το Πάρκο Κυκλοφοριακή Αγωγής. “Πάγια θέση της δημοτικής κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις είναι η αξιοποίηση αυτών των εκτάσεων για κοινωνικό εξοπλισμό και δημιουργία χώρων πολιτισμού και αθλητισμού”, τόνισε ο Χρήστος Κοκοτίνης κατά τη συνέντευξη τύπου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που έδωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Κοκοτίνης, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογραφεί και η παραχώρηση της έκτασης “Χαλικάκι” από την ΕΤΑΔ στον Δήμο, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση του και η δημιουργία βιοκλιματικού πάρκου.

Στη συνέντευξη πήραν τον λόγο επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Πατσαβός καθώς και ο Γιάννης Βρεττός, δικηγόρος που έχει ασχοληθεί με την νομική υπόθεση της δημοτικής περιουσίας. Το παρόν έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ασβεστάς, Δημήτρης Καλαντίδης, Αγγελική Δουβή και Γιώργος Αντύπας.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ