Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eμφύλιος Στην Κεντροδεξιά Στην Ηλιούπολη Για Το Χρίσμα – Καμία Στήριξη Σε Κανέναν Υποψήφιο Λέει Η Τοπική Οργάνωση

Ένας άτυπος εμφύλιος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ηλιούπολη, με αφορμή το χρίσμα της ΝΔ για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Eμφύλιος Στην Κεντροδεξιά Στην Ηλιούπολη Για Το Χρίσμα – Καμία Στήριξη Σε Κανέναν Υποψήφιο Λέει Η Τοπική Οργάνωση

Ένας άτυπος εμφύλιος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ηλιούπολη, με αφορμή το χρίσμα της ΝΔ για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όλα ξεκίνησαν μετά απο δημοσίευμα στο Blog Ενεργός Πολίτης Ηλιούπολης, το οποίο ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία στηρίζει επίσημα τον Τάσο Ευσταθίου στην Ηλιούπολη. Πράγματι, στην πρόσφατη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” πλήθος βουλευτών και στελεχών της ΝΔ έκαναν την εμφάνισή τους, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Δένδιας, η Σοφία Βούλτεψη, η Άννα Καραμανλή και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ωστόσο η αντίδραση των στελεχών της παράταξης της έτερης κεντροδεξιάς παράταξης στην Πόλη, αυτής του Γαβριήλ Αραμπατζή υπήρξε έντονη. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” Θανάσης Αθανασίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook χαρακτήρισε το εν λόγω δημοσίευμα ως “Fake News”. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ilioupolinews.gr, αντίδραση στο δημοσίευμα υπήρξε και από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει καθαρά πως η “Νέα Δημοκρατία στην Ηλιούπολη δεν έχει δώσει στήριξη σε κανένα υποψήφιο δήμαρχο μέχρι τώρα”.

Το παρασκήνιο είναι έντονο, εάν αναλογιστεί κανείς πως εκτός από τα στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Τάσου Ευσταθίου, αρκετά είναι και εκείνα που έχουν εξαιρετικές σχέσεις με στελέχη της παράταξης του κ. Αραμπατζή. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Θανάσης Αθανασίου στα social media, στην οποία απεικονίζεται με τον γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη.

δφγδ Eμφύλιος Στην Κεντροδεξιά Στην Ηλιούπολη Για Το Χρίσμα - Καμία Στήριξη Σε Κανέναν Υποψήφιο Λέει Η Τοπική Οργάνωση

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Eμφύλιος Στην Κεντροδεξιά Στην Ηλιούπολη Για Το Χρίσμα – Καμία Στήριξη Σε Κανέναν Υποψήφιο Λέει Η Τοπική Οργάνωση
  1. Ο/Η Παναγιώτης Κόλλιας λέει:

    Νομίζω ότι ο τίτλος “εμφύλιος” … ειναι φανταστικός!! Η ανακοίνωση, που σωστά εκδόθηκε,απλά διαψεύδει το blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ