Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eξελίξεις: Εντός Των Επόμενων Hμερών Θα Παραχωρηθεί Το “Χαλικάκι” Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Το Υπερταμείο

Μια σημαντική εξέλιξη για την δημόσια περιουσία τη Δήμου Ηλιούπολης αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Eξελίξεις: Εντός Των Επόμενων Hμερών Θα Παραχωρηθεί Το “Χαλικάκι” Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Το Υπερταμείο

Μια σημαντική εξέλιξη για την δημόσια περιουσία τη Δήμου Ηλιούπολης αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΤΑΔ, θυγατρική εταιρεία του Υπερταμείου πρόκειται να υπογράψει την παραχώρηση της έκτασης “Χαλικάκι” στον Δήμο Ηλιούπολης. Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό, καθώς η συγκεκριμένη παραχώρηση είναι ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσει η ανάπλαση στο Χαλικάκι με πόρους της περιφέρειας Αττικής. Στόχος της ανάπλασης είναι να μετατραπεί το “Χαλικάκι” σε βιοκλιματικό πάρκο.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη Χρήστος Κοκοτίνης.

Υπενθυμίζεται πως τόσο το “Χαλικάκι” όσο και άλλα οικόπεδα-φιλέτα του δήμου Ηλιούπολης, βρίσκονται προς αξιοποίηση στα χέρια της ΕΤΑΔ, θυγατρικής του Υπερταμείου. Ωστόσο, όπως αναφέρει το καταστατικό της ΕΤΑΔ, υπάρχει δυνατότητα δωρεάν παραχώρησης ακινήτων και οικοπέδων σε δήμους, υπό την προϋπόθεση της ανάπτυξης κοινωφελών δραστηριοτήτων και δομών προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Πέραν της σπουδαιότητας του έργου της ανάπλασης, η απόφαση αυτή έχει διπλό όφελος, καθώς πρόκειται για μία σημαντική νίκη στον αγώνα του Δήμου για την δημόσια περιουσία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Eξελίξεις: Εντός Των Επόμενων Hμερών Θα Παραχωρηθεί Το “Χαλικάκι” Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Το Υπερταμείο
  1. Ο/Η ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ λέει:

    Το ότι είναι περιουσία του υπερταμείου (ξένων πιστωτών) δεν σχολιάζεται εδώ?
    Γιατί το Χαλικάκι ήταν περιουσία του Δήμου Ηλιούπολης…και τώρα κάνουμε κολοτούμπες χαράς μήπως και μας το δώσουν οι βρυκόλακες?
    Βρε δεν ντρέπεστε λιγάκι που το βγάζετε και σαν σημαντική είδηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ