Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Χατζηδάκη Με Τον Αναπλ. Διοικητή Του Α.Τ Ηλιούπολης Για Την Εγκληματικότητα Στην Πόλη

Στον απόηχο της έξαρσης των διαρρήξεων στην Ηλιουπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Χατζηδάκη Με Τον Αναπλ. Διοικητή Του Α.Τ Ηλιούπολης Για Την Εγκληματικότητα Στην Πόλη

Συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ηλιούπολης είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στον απόηχο της έξαρσης της εγκληματικότητας στην πόλη.

Ο Δήμαρχος στη συνάντηση του με τον αστυνόμο Β’ κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο, συζήτησαν για μια σειρά βημάτων και δράσεων από κοινού για την αύξηση της ασφάλειας στην Ηλιούπολη. Ο Δήμαρχος ζήτησε από το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και από την Γ.Α.Δ.Α. την αύξηση της εποχούμενης περιπολίας στην πόλη, για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συζητηθούν σε ανώτερο επίπεδο τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν για την πάταξη των διαρρήξεων στην Ηλιούπολη.

Ξεκινούν Περιπολίες Από Εταιρεία Security

Ως πρώτο βήμα για την μείωση των φαινομένων παραβατικότητας, ο Δήμαρχος εξήγγειλε την συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, η οποία θα πραγματοποιεί περιπολίες σε όλη την πόλη κατά τις βραδινές ώρες. Ήταν ένα μέτρο που είχε εφαρμόσει και η προηγούμενη διοίκηση, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά.

Αφορμή για τις δράσεις του Δημάρχου στάθηκε η επιστολή που του έστειλε μία Ηλιουπολίτισσα – θύμα διάρρηξης, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως στέκεται στο πλευρό της και πως θα κάνει ό,τι περνά απο το χέρι του για να μην υπάρξουν νέα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση Χατζηδάκη Με Τον Αναπλ. Διοικητή Του Α.Τ Ηλιούπολης Για Την Εγκληματικότητα Στην Πόλη
  1. Ο/Η GOGO TSAKOYANI λέει:

    Χαίρομαι πραγματικά που έλαβε υπόψη του τις απόψεις μου για τις διαρρήξεις και το τι πρέπει να κάνει. Όσοι σχολίαζαν ότι δε γίνονται αυτά τώρα λένε μπράβο που τα υιοθέτησε . Γιώργο, δήμαρχε Χατζηδάκη ελπίζω να μη μείνουμε στα λόγια.
    https://ilioupolinews.gr/o-dimarxos-na-drasei-tora-gia-thn-gklimatikotita-stin-ilioupoli/?fbclid=IwAR2pbxWGfd9KKKzCcE2M_Q9_UazQ4YISG3VoG-BRgDVEf1Hf1KpQEbYE5YE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ