Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επιστολή Θύματος Διάρρηξης Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης: «Προστατεύστε Μας, Αισθανόμαστε Φόβο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιστολή Θύματος Διάρρηξης Στον Δήμαρχο Ηλιούπολης: «Προστατεύστε Μας, Αισθανόμαστε Φόβο»

Μία επιστολή προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη δημοσίευσε μια Ηλιουπολίτισσα η οποία έπεσε θύμα διάρρηξης και κλοπής στο διαμέρισμά της στην Ηλιούπολης.

Στην επιστολή της την οποία ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Κατερίνα Κ. απευθύνει έκκληση στον Δήμαρχο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια της πόλης, τονίζοντας τον φόβο που νιώθει μετά το περιστατικό. Το ζήτημα της εγκληματικότητας έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά διαρρήξεων σε διαμερίσματα και καταστήματα της πόλης.

Διαβάστε την επιστολή:

«Κύριε δήμαρχε γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη ,σε μια εποχή που η πόρτες έμεναν ανοιχτές ,οι πολίτες τα καλοκαίρια κοιμόντουσαν στις αυλές χωρίς να φοβούνται.Η εγκληματικότητα στην πόλη μου ήταν 0% . Έγινα μητέρα και μεγάλωσα τα παιδιά μου στην πόλη που αγάπησα ,τα έμαθα να την αγαπούν και αυτά, και να την προσέχουν. Φυσικα τα χρόνια είχαν αλλάξει ,κλείδωσαν τα σπίτια μας και ο ανάλαφρος ύπνος του καλοκαιριού έπαψε να υφίσταται.. Προστασία μας ήταν οι πόρτες ασφαλείας τα σιδερένια κάγκελα στα παράθυρα ,ο συναγερμός . Κάναμε τα σπίτια μας φρούρια αλλά τα καταφέραμε… Σήμερα τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να μας προστατεύσει από τον βιασμό, την κακοποίηση ,τον βανδαλισμό των σπιτιών μας, των μαγαζιών ,μας και πάνω από όλα της ψυχής μας. Φοβάμαι δήμαρχε. Δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν μπορώ να αναπνεύσω οι παλμοί της καρδιάς μου είναι στο κόκκινο .Μου έσπασαν την πόρτα ,μου λέρωσαν τα ρούχα ,μου έκλεψαν ότι είχα, μου φύτεψαν τον τρόμο , με πρόσβαλαν, καταπάτησαν το δικαίωμα μου να είμαι ασφαλής μέσα στο άσυλο μου. Καταλαβαίνεις; Και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι δεκάδες άνθρωποι που αισθάνονται καθημερινά σαν κι εμένα . Είναι δεκάδες καθημερινά οι βιασμοί που αισθάνονται οι πολίτες σου… Αυτό θέλεις; Αυτό ονειρεύτηκες για τους δημότες σου δήμαρχε όταν ζητούσες την ψήφο μας; ΟΧΙ σαφώς και όχι. Αυτό συμβαίνει όμως, για αυτό κάνε κάτι… Βοήθησε μας, είναι καθήκον σου. Σε παρακαλώ δήμαρχε κάνε κάτι ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΥΠΟΦΈΡΟΥΜΕ ΠΟΝΑΜΕ…»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ