Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στα Σκαριά Βραδινές Περιπολίες Από Εταιρεία Security Στην Ηλιούπολη

Πρώτο μέτρο πρόληψης κατά της παραβατικότητας από τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στα Σκαριά Βραδινές Περιπολίες Από Εταιρεία Security Στην Ηλιούπολη

Την εκ νέου έναρξη των βραδινών περιπολιών στους δρόμους της πόλης από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο μιας σειράς μέτρων για τη μείωση των διαρρήξεων στην πόλη.

Στο περιθώριο της συνάντησης του με τους ιθύνοντες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ο Γιώργος Χατζηδάκης ανακοίνωσε την άμεση έναρξη των περιπολιών, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της πόλης. Το κόστος για την συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που θα αναλάβει τις περιπολίες ανέρχεται στα 56.000 ευρώ, κονδύλι που έχει ήδη ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2021.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος, στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι «να αποφύγουμε τις ιδιαίτερα κοστοβόρες ζημιές από τους βανδαλισμούς σε δημοτικές εγκαταστάσεις, κτίρια, πάρκα και παιδικές χαρές» τονίζοντας πως οι περιπολίες δεν θα έχουν κατασταλτικό χαρακτήρα, αλλά στόχος τους θα είναι η πρόληψη και η αποφυγή παραβατικών-εγκληματικών συμπεριφορών ή την ειδοποίηση της Αστυνομίας για να επέμβει.

To μέτρο των βραδινών περιπολιών στην Ηλιούπολη είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά το 2018, με πρωτοβουλία του τέως Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ