Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Ο Δήμαρχος Να Δράσει Άμεσα Για Την Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει η Γωγώ Τσακογιάννη

Ο Δήμαρχος Να Δράσει Άμεσα Για Την Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη

Tις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες συνεχόμενων περιστατικών διαρρήξεων στα νοικοκυριά και τα μαγαζιά της πόλης που αγαπάμε.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης οφείλει να προστατεύσει την πόλη και εμάς, τους δημότες της από την καταλήστευση που υφιστάμεθα καθημερινά. Δεν μπορεί να αποφύγει την ευθύνη και την υποχρέωση του, παραπέμποντας την ευθύνη στην αστυνομία.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης πρέπει να «βγει μπροστά», πιέζοντας το υπουργείο, το αρχηγείο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας. Ευελπιστώ πως ο ίδιος καταλαβαίνει πως πρέπει να δράσει, πριν συμβεί περιστατικό διάρρηξης με οικογένειες μέσα στο σπίτι και πριν -ενδεχομένως- θρηνήσουμε θύματα.

Ζητήστε ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, κύριε Δήμαρχε! Χρησιμοποιείστε μέρος από τα κονδύλια που πήρατε λόγω Covid.

Πολλοί γειτονικοί Δήμοι, αλλά και ο δικός μας, με τον προηγούμενο Δήμαρχο, συνεργάζονται με εταιρείες security, κάνοντας διαρκείς περιπολίες σε όλη την πόλη. Ας το κάνουμε κι εμείς για όσο χρειαστεί. Δεν πιστεύουμε πως ο Δήμος δεν θα βρει πόρους. Βρήκατε έναν πλεονασματικό Δήμο με απόθεμα εκατομμυρίων. Χρησιμοποιείστε ένα μικρό  μέρος και κάντε το χρέος σας. Προστατέψτε μας! Προστατέψτε τις περιουσίες μας και τις ζωές μας είναι καθήκον σας  υποχρέωση και απαίτησή μας! Έχουμε Δικαίωμα να νοιώθουμε ασφαλείς και η Ηλιούπολη ζει κάτω από φόβο τρόμο αναμένοντας τα χειρότερα.

Είμαστε ΜΑΖΙ σας να υποστηρίξουμε κάθε ενέργειά σας που θα αποσκοπεί στην ασφάλεια και την προστασία μας.

Γωγώ Τσακογιάννη, εκφράζοντας  φόβους 7.741 γυναικείων μελών της ομάδας «Οι Ηλιουπολίτισσες».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Δήμαρχος Να Δράσει Άμεσα Για Την Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η κωστας λέει:

    Ετσι είναι τα πράγματα οπως τα λέτε, αλλα πιστευω οτι ειδικά η εισβολή σε ιδιωτικό χώρο καί κυρίως κατοικία πρέπει ν α αντιτωπίζεται σαν κακούργημα εαν δεν αλλάξει αυτό, θα βλεπουμε τους κλεφτες να εχουν χωρους και πανηγυρια τη μια τους πιανουν την αλλη ειναι εξω, Κανενας δικαστης μεχρι σημερα δεν εχει υπολογισει το ψυχικο κοστος και τον βιασμο που υφισταται ο καθενας απο εμας και μαλιστα ειναι χειροτερος απο βιασμο γιατι ειναι διαρκης βιασμος, ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ,μπορουμε αραγε να διαδωσουμε αυτη την σκεψη γιατι μονο τοτε θα γλυτωσουμε απο την λαιλαπα των βιαστων …και αυτο δεν ειναι θεμα δημαρχου ,ειναι σαφως ευρυτερο θεμα Να δουμε ποσοι θα εχουν τα κοτσια να μπενουν στα σπιτια μας σαν να πανε στο περιπτερο για τσιχλες……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ