Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Χατζηδάκη Για Τις Καθυστερήσεις Στα ΕΛΤΑ Hλιούπολης

Το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Χατζηδάκη Για Τις Καθυστερήσεις Στα ΕΛΤΑ Hλιούπολης

Προσωπική παρέμβαση για να βρεθεί λύση στο ζήτημα καθυστερήσεων στις παραδόσεις λογιαριασμών από τα ΕΛΤΑ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Μετά από δεκάδες διαμαρτυρίες που έφτασαν στο γραφείο του, ο Δήμαρχος, παρά το γεγονός ότι είναι αναρμόδιος για τα ΕΛΤΑ, επισκέφθηκε το τοπικό γραφείο διανομής, όπου διαπίστωσε την επικρατούσα κατάστασης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος, από τους 24 διανομείς που υπήρχαν στα ΕΛΤΑ, έχουν απομείνει μόνο 8, οι οποίοι είναι αδύνατο να εξυπηρετήσουν όλη την πόλη. Αλλά και αυτοί οι 8 διανομείς, θα είναι μόλις 3 σε λίγο καιρό, καθώς σε λίγο καιρό θα αποχωρήσουν 5 με τη διαδικασία της εθελούσιας.

«Ο ηλεκτρονικός και μηχανολογικός εξοπλισμός των ΕΛΤΑ είναι ξεπερασμένος, οι ταχυμεταφορές λειτουργούν με παμπάλαια δίκυκλα και μόνο οι υπάλληλοι με την προσωπική τους προσπάθεια κρατούν ακόμη όρθια την υπηρεσία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης κάνει λόγο για «προφανή απαξίωση των ΕΛΤΑ» ενώ εξήγγειλε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Το ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όπου θα τοποθετηθούν και εκπρόσωποι των ΕΛΤΑ, με τον Δήμαρχο να καλεί τους αιρετούς σε μία ενωτική απόφαση για την εύρεση άμεσης λύσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ