Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καθυστερήσεις Στη Διανομή Λογαριασμών ΕΥΔΑΠ – Φτάνουν Ληξιπρόθεσμοι Στα Νοικοκυριά

Σωρεία παραπόνων από τους καταναλωτές και αδυναμία εξυπηρέτησης των κλήσεων τους.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καθυστερήσεις Στη Διανομή Λογαριασμών ΕΥΔΑΠ – Φτάνουν Ληξιπρόθεσμοι Στα Νοικοκυριά

Προ δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκαν εκατοντάδες νοικοκυριά τη λήψη ληγμένων λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ τις τελευταίες ημέρες.

Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της Ηλιούπολης που έλαβαν ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς το πρωί της Τετάρτης, με τις ημερομηνίες εμπρόθεσμης εξόφλησης να έχουν παρέλθει κατά 10 έως και 15 ημέρες. Οι καταναλωτές, παρά το γεγονός ότι τηλεφωνούσαν στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ για να ζητήσουν εξηγήσεις δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν, ενώ οι ελάχιστοι που κατάφεραν να «πιάσουν γραμμή», δεν έλαβαν πειστικές απαντήσεις, με την εταιρεία να ρίχνει το φταίξιμο στα ΕΛΤΑ και στις μεγάλες καθυστερήσεις παράδοσης.

Άγνωστο Αν Θα Ισχύουν Οι Τόκοι Υπερημερίας

Οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, καθώς οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν εάν θα μπει «καπέλο» λόγω μην έγκαιρης εξόφλησης, όπως συνηθίζεται. Όσοι «τυχεροί» κατάφεραν να εξυπηρετηθούν έλαβαν ως απάντηση στα παράπονα τους πως «το αίτημα τους καταχωρήθηκε», με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο.

Το ilioupolinews προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο τύπου της ΕΥΔΑΠ επανειλημμένα, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση σε κανένα από τα 7 τηλεφωνήματα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ