Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Μεταγραφή Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης – Στα Κυανέρυθρα Ο Χρήστος Φάρος

Ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής σεζόν.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Μεταγραφή Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης – Στα Κυανέρυθρα Ο Χρήστος Φάρος

Τη φανέλα του Γ.Σ Ηλιούπολης θα φορά για τους επόμενους τρεις μήνες ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Φάρος.

Ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να δώσει προστιθέμενη αξία στην επιθετική γραμμή του «Ήλιου», έχοντας παραστάσεις από ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Φωστήρας και η Διάνα Ηλιούπολης.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: «Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Φάρο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας προέρχεται από τη Διάνα Ηλιούπολης όπου τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Φωστήρα Ηλιούπολης και Προοδευτική. Ο ικανότατος εξτρέμ έχει ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου μας και προπονείται υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου του ΓΣ Ηλιούπολης. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Φάρο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν»

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ επικρατεί αισιοδοξία για άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία (Superleague 2) μετά από 12 χρόνια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ