ΑποψειΣ

Ο Δήμαρχος Να Δράσει Άμεσα Για Την Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει η Γωγώ Τσακογιάννη

Ο Δήμαρχος Να Δράσει Άμεσα Για Την Εγκληματικότητα Στην Ηλιούπολη

Tις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες συνεχόμενων περιστατικών διαρρήξεων στα νοικοκυριά και τα μαγαζιά της πόλης που αγαπάμε.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης οφείλει να προστατεύσει την πόλη και εμάς, τους δημότες της από την καταλήστευση που υφιστάμεθα καθημερινά. Δεν μπορεί να αποφύγει την ευθύνη και την υποχρέωση του, παραπέμποντας την ευθύνη στην αστυνομία.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης πρέπει να «βγει μπροστά», πιέζοντας το υπουργείο, το αρχηγείο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας. Ευελπιστώ πως ο ίδιος καταλαβαίνει πως πρέπει να δράσει, πριν συμβεί περιστατικό διάρρηξης με οικογένειες μέσα στο σπίτι και πριν -ενδεχομένως- θρηνήσουμε θύματα.

Ζητήστε ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, κύριε Δήμαρχε! Χρησιμοποιείστε μέρος από τα κονδύλια που πήρατε λόγω Covid.

Πολλοί γειτονικοί Δήμοι, αλλά και ο δικός μας, με τον προηγούμενο Δήμαρχο, συνεργάζονται με εταιρείες security, κάνοντας διαρκείς περιπολίες σε όλη την πόλη. Ας το κάνουμε κι εμείς για όσο χρειαστεί. Δεν πιστεύουμε πως ο Δήμος δεν θα βρει πόρους. Βρήκατε έναν πλεονασματικό Δήμο με απόθεμα εκατομμυρίων. Χρησιμοποιείστε ένα μικρό  μέρος και κάντε το χρέος σας. Προστατέψτε μας! Προστατέψτε τις περιουσίες μας και τις ζωές μας είναι καθήκον σας  υποχρέωση και απαίτησή μας! Έχουμε Δικαίωμα να νοιώθουμε ασφαλείς και η Ηλιούπολη ζει κάτω από φόβο τρόμο αναμένοντας τα χειρότερα.

Είμαστε ΜΑΖΙ σας να υποστηρίξουμε κάθε ενέργειά σας που θα αποσκοπεί στην ασφάλεια και την προστασία μας.

Γωγώ Τσακογιάννη, εκφράζοντας  φόβους 7.741 γυναικείων μελών της ομάδας «Οι Ηλιουπολίτισσες».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ