Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Επιχειρηματίες Και Αιρετούς (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Επιχειρηματίες Και Αιρετούς (ΦΩΤΟ)

Μια εποικοδομητική συνάντηση με τοπικούς επιχειρηματίες και αιρετούς είχε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης πριν λίγες ημέρες, με το προεδρείο να διοργανώνει μια δράση διαλόγου και ενημέρωσης για τις επόμενες δράσεις του συλλόγου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε τόσο η επιτυχία του καρναβαλιού και η συνδρομή του ΕΣΗ στο εγχείρημα, όπως και οι μελλοντικές δράσεις του συλλόγου, μεταξύ των οποίων η γιορτή σοκολάτας, η γιορτή μπύρας και η διοργάνωση λευκής νύχτας στην Ηλιούπολη, με τον Δήμαρχο να προχωρά σε μια σειρά από δεσμεύσεις για τη στήριξη του ΕΣΗ αλλά και του επιχειρείν, γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ψυρρόπουλος δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσης ως προς την παραχώρηση έδρας στον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς η νομοθεσία υποχρεώνει τους ΟΤΑ να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, ανέφερε πως ο Δήμος θα στηρίξει όλες τις δράσεις του Συλλόγου προκειμένου να τονωθεί η τοπική αγορά.

Τον λόγο πήραν και οι αιρετοί από την αντιπολίτευση, οι οποίοι συνέδραμαν με ουσιαστικές προτάσεις. Ο πρώην Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης τόνισε την ανάγκη πεζοδρομήσεων για να δημιουργηθεί το λεγόμενο «Open Mall» στην περιοχή του κέντρου, ενώ από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» κ. Ευαγγέλου επεσήμανε την ανάγκη άμεσων δράσεων και πρωτοβουλιών στήριξης των καταστημάτων σε όλη την πόλη, προκειμένου να «αναχαιτιστούν» οι κίνδυνοι της επένδυσης του Ελληνικού για την τοπική αγορά. Παρών ήταν και ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» κ. Παπαδάτος, ο οποίος έθεσε στο τραπέζι την πρόταση δημιουργίας ενός διαφανούς συστήματος αναθέσεων προμηθείων του Δήμου σε τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να τονωθεί η ρευστότητα σε τοπικό επίπεδο.

Από τους αιρετούς, πέραν των επικεφαλής των παρατάξεων που πήραν τον λόγο, παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», κ. Μαρίνος Μπασούρης και Βαγγέλης Κεφαλάς και οι αντιδήμαρχοι Έλενα Καπίρη, Δημήτρης Κομνηνός και Γιάννης Γρηγορέας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ