Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Εντυπωσίασαν Τα Άρματα Του Εμπορικού Συλλόγου Στο Καρναβάλι – Πόσο Κόστισαν & Ποιοι Τα Προσέφεραν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εντυπωσίασαν Τα Άρματα Του Εμπορικού Συλλόγου Στο Καρναβάλι – Πόσο Κόστισαν & Ποιοι Τα Προσέφεραν

Άκρως εντυπωσιακά ήταν τα δύο άρματα του εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης στο καρναβάλι της πόλης, με τους επιχειρηματίες να χορηγούν 2 μεγάλα καρναβαλικά άρματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Για άλλη μια χρονιά η συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου στη διοργάνωση του καρναβαλιού ήταν σημαντική, με 8 επιχειρήσεις να χορηγούν συνολικά 5.000 ευρώ για το καρναβάλι, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στη διεξαγωγή του. Η προετοιμασία από πλευράς του ΕΣΗ ήταν πυρετώδης τις τελευταίες εβδομάδες, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βάζουν την πολύτιμη εμπειρία τους από τα προηγούμενα καρναβάλια, συμβάλλοντας σημαντικά στην πιο επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών.

Πιο συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις που συνέδραμαν στο φετινό καρναβάλι είναι η αλυσίδα καταστημάτων «Οφθαλμός» και το κατάστημα «Ακοή & Όραση» του κ. Θανάση Μπίρλη, το ινστιτούτο «Νefer» της κ. Ελένης Τσικούρη, το «Ζaxos Home» του κ. Κώστα Ζάχου, το κατάστημα ενδυμάτων «Rebels» του κ. Θάνου Ζαζά, το γνωστό καφέ «Geluk» του κ. Σπύρου Αργυρίου, το «Pita Bar» της οικογένειας Μπαφατάκη και το CMP Sports School, της οικογένειας Βλάχου, που αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στην Ελλάδα.

431230559 1153373582667025 195279729081962662 n Ηλιούπολη: Εντυπωσίασαν Τα Άρματα Του Εμπορικού Συλλόγου Στο Καρναβάλι - Πόσο Κόστισαν & Ποιοι Τα Προσέφεραν

Σε δηλώσεις τους στο ilioupolipolinews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάσης Μπίρλης αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Ηλιουπολίτες που συμμετείχαν μαζικά στο καρναβάλι. Ο Εμπορικός Σύλλογος για ακόμα μια φορά ήταν αρωγός και πιστεύουμε πως βοηθήσαμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης με μια σημαντική πρωτοβουλία. Θα είμαστε στο πλευτό των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας με κάθε τρόπο. Ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς μας!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ