Facebook Pixel

Τοπικα

Άκρως Επιτυχημένο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι 2024 – Μαζική Συμμετοχή Με Χορό Και Χρώματα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άκρως Επιτυχημένο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι 2024 – Μαζική Συμμετοχή Με Χορό Και Χρώματα (ΦΩΤΟ)

Υπό απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Ηλιουπολίτικο καρναβάλι για το 2024, με χιλιάδες κόσμου να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις και να διασκεδάζουν.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους, χορεύοντας και τραγουδώντας στους ρυθμούς της μουσικής, με τον Δήμο να πιστώνεται μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση. Την παράσταση έκλεψαν τόσο τα περίπου 20 σχολεία που συμμετείχαν στην καρναβαλική παρέλαση με τις ευφάνταστες φορεσίες που δημιούργησαν, ενώ εντυπωσιακά ήταν και τα άρματα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος διέθεσε σχεδόν 5.000 ευρώ για τα άρματα, χρήματα τα οποία προήλθαν τόσο από τον πρόεδρο όσο και από επιχειρήσεις – μέλη του συλλόγου που χορήγησαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

Οι Μεγάλοι Χορηγοί Του Καρναβαλιού

Μεγάλοι χορηγοί του ηλιουπολίτικου καρναβαλιού για το 2024 ήταν οι επιχειρήσεις – μέλη του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης και συγκεκριμένα τα καταστήματα «Οφθαλμός», «Ακοή & Όραση», «Zaxos Home», «Νefer», «Pitta Bar», «Rebels», «CMP Sports School» και «Geluk».

431230559 1153373582667025 195279729081962662 n Άκρως Επιτυχημένο Το Ηλιουπολίτικο Καρναβάλι 2024 - Μαζική Συμμετοχή Με Χορό Και Χρώματα (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ