Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Νέο Τροχαίο Με Τραυματία Στη Συμβολή Των Οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Νέο Τροχαίο Με Τραυματία Στη Συμβολή Των Οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

Ακόμα ένα ατύχημα προστέθηκε στη μακρά λίστα των τροχαίων που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στη συμβολή των οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε εκ νέου παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί σοβαρός τραυματισμός σε καποιον απο τους οδηγούς. Στο σημείο έσπευσαν περαστικοί για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους εμπλεκόμενους.

Παρά το βάψιμο των διαβάσεων και το φρεσκάρισμα του χρώματος των διαγραμμίσεων που ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες ο Δήμαρχος και υλοποίησε η Περιφέρεια, φαίνεται πως τα ατυχήματα συνεχίζονται και χρειάζονται πιο αποτελεσματικά μέτρα για την ασφάλεια του σημείου.

Σημειώνεται πως η δημοτική αρχή έχει εξαγγείλει τη διενέργεια ειδικής κυκλοφοριακής μελέτης για το σημείο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Νέο Τροχαίο Με Τραυματία Στη Συμβολή Των Οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου
  1. Ο/Η Τάκης Α. λέει:

    Άμα δεν μπορούν οι οδηγοί να τηρήσουν ένα κόκκινο, τι περιμένουμε να αλλάξει; Εδώ χρειάζεται συνεργεία με την αστυνομία, να τοποθετηθούν κάμερες ώστε να τιμωρούνται όλες οι παραβάσεις. Μια φορά πρόστιμο, δύο φορές πρόστιμο, τρείς φορές… που θα πάει; Θα σταματήσουν κάποια στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ