Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Παρέμβαση Της Περιφέρειας Με Διαγραμμίσεις Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Παρέμβαση Της Περιφέρειας Με Διαγραμμίσεις Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση

Σε εργασίες που θα συνδράμουν στη μείωση ατυχημάτων στην διαστάυρωση μεταξύ Ηρωων Πολυτεχνείου και Πεντάρη προχώρησαν χθες βράδυ τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής.

Τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας προχώρησαν, αρχικά, σε ειδική σήμανση επί του οδοστρώματος, προκειμένου να είναι σαφή στους οδηγούς η πορεία του κάθε ρεύματος, ενώ προχώρησε και στην ανανέωση των διαγραμμίσεων, με νέα χρώματα. Οι συγκεκριμένες κινήσεις είναι μια πρώτη δέσμη μέτρων για την πρόληψη ατυχημάτων στο σημείο και πραγματοποιήθηκαν μετά από την παρέμβαση τόσο του Δημάρχου Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλου, o οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε επισκεφθεί την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, αλλά και μετά την παρέμβαση της βουλευτή κ. Ραλίας Χρηστίδου, η οποία -εδώ και καιρό- έχει ενημερώσει το γραφείο του Περιφερειάρχη για το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει στο σημείο.

Όπως εξήγγειλε ο Δήμαρχος, μετά τις διαγραμμίσεις θα υπάρξει και η ειδική κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εξαγγείλει για το συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να αμβλυνθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Παρέμβαση Της Περιφέρειας Με Διαγραμμίσεις Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Με λίγα λόγια σύμφωνα με τον αρθρογράφο οι πρώτες κινήσεις που έγιναν, δηλαδή η διαγράμμιση που είχε σβήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου και είναι κάτι εντελώς αυτονόητο, (δηλαδή το να πραγματοποιείται σε τακτική βάση η συντήρηση) έγινε μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου … Μάλιστα. Πραγματικά ελπίζω όταν ολοκληρωθεί “η ειδική κυκλοφοριακή μελέτη” να καταφέρει να εξαλείψει για τα καλά τα τροχαία ατυχήματα που στο συγκεκριμένο σημείο συμβαίνουν σωρηδόν … Για το τέλος άφησα μια μικρή επισήμανση. Το συγκεκριμένο σημείο καρμανιόλα όπως ορθά το χαρακτηρίζουν οι δημοσιογρφοι, είναι το πιο επικίνδυνο σημείο της πόλης και ένα εκ των πλέον επικίνδυνων όλης της Αττικής. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα έγγραφα με κάποιες πρώτες ενέργειες για την επικοινωνία του προβλήματος προς Περιφέρεια προς Τροχαία κλπ. Η νυν Δημοτική Αρχή δείχνει ότι έχει τη θέληση να επιλυθεί οριστικά αυτό το χρονίζων πρόβλημα, προχωρώντας σε επίσκεψη στην περιφέρεια Αττικής, κάνοντας παρέμβαση στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ, ακούγοντας μετά από συνάντηση τους κατοίκους της περιοχής που βιώνουν αυτή την κατάσταση. Όλες οι παραπάνω ενέργειες αφορούν τα τελευταία 3-4 χρόνια. Το πρόβλημα υφίσταται (προφανώς όχι στον ίδιο βαθμό) τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια δίχως ίχνος υπερβολής. Αυτό το αναφέρω για να δηλώσω την αγανάκτησή μου για το πόσο πολύ αδιαφορούν οι εκάστοτε ιθύνοντες σε αυτή την χώρα μέχρι να φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο και τότε, εκ των υστέρων, να δουν τι μπορεί να γίνει για να επιλυθεί. Εύχομαι ειλικρινά οι ενέργειες και όλες οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά την ειδική κυκλοφοριακή μελέτη να αποτελέσουν την οριστική λύση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ