Facebook Pixel

Τοπικα

Hλιούπολη: Επιχορήγηση 28.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Στο Δημοτικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Επιχορήγηση 28.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Στο Δημοτικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο

Με το συνολικό ποσό των 28.000 ευρώ επιχορήγησε ο Δήμος το διαδικτυακό ραδιόφωνο της πόλης για το 2024.

Τα συγκεκριμένα χρήματα περιλαμβάνονται στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού που εισηγήθηκε και ψήφισε η νέα δημοτική αρχή και περιλαμβάνουν έξοδα για τη λειτουργία του αλλά και για την ενίσχυσή του με νέο εξοπλισμό.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος θα διαθέσει 23.000 ευρώ για τον κωδικό “Υπηρεσίες εκπαίδευσης και συνεχούς λειτουργίας ραδιοφωνικού λογισμικού και διαδικτυακού σταθμού” και άλλα 5.000 ευρώ για τον κωδικό “Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού διαδικτυαρού ραδιοφωνικού σταθμού”.

Το lime radio ιδρύθηκε το 2019, επί διοίκησης Χατζηδάκη και στα 4 χρόνια θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής ο Δήμος διέθεσε συνολικά 75.000 ευρώ για τη λειτουργία του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Hλιούπολη: Επιχορήγηση 28.000 Ευρώ Από Τον Δήμο Στο Δημοτικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Κυριολεκτικά Πεταμένα λεφτά, υπάρχει τεράστια ελλείψη σε οικονομικούς πόρους. Τόσα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν. Πραγματικά μπορώ να σκεφτώ δεκάδες τομείς της πόλης που χρήζουν βελτίωσης. Να διατεθούν για να βοηθηθούν άποροι ή χαμηλόμισθοί συμπολίτες μας. Να δωθούν στην Κοινωνική πρόνοια, στον τομέα της Υγείας. Οικονομικά δεν μας παίρνει -ως Δήμος- να ξοδεύουμε ούτε ένα (1) ευρώ αλλόγιστα. Αλλά τι ψυχή έχουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα για να έχουμε δημοτικό e-radio ;;; Φυσικά όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τα έχουμε λύσει. Προσωπική γνώμη, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Έχουμε μια τεράστια σπατάλη συνολικού κόστους 103.000€ σύμφωνα με το άρθρο μέσα σε 4 χρόνια, δίχως αντίκρυσμα, δίχως να καλυτερέψει κάπου η ζωή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ