Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Βολές & Ανακοινώσεις Για Το Κλείσιμο Της Δημοτικής Ιματιοθήκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Βολές & Ανακοινώσεις Για Το Κλείσιμο Της Δημοτικής Ιματιοθήκης

Βολές κατά της δημοτικής αρχής για το κλείσιμο της δημοτικής ιματιοθήκης εξαπολύει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» του Γιώργου Χατζηδάκη.

Η συγκεκριμένη δομή, λειτουργούσε από τον Ιανουάριο 2022, και παρείχε δωρεάν είδη ένδυσης και υπόδησης και άλλα χρηστικά αντικείμενα καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, σε όσους Ηλιουπολίτες είχαν ανάγκη ή αντιμετώπιζαν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της πρώην αντιδημάρχου κ. Τζάνας Σκλαβενίτη, «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο της Δημοτικής Ιματιοθήκης, η οποία υπήρξε ένας φάρος αλληλεγγύης και συμπερίληψης στην πόλη μας για 80 οικογένειες που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες. Η δομή, προσφέροντας δωρεάν ρουχισμό, λειτούργησε ως ασπίδα προστασίας για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες και προσφέροντας αξιοπρέπεια, ελπίδα και φροντίδα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

Tι Απαντά Η Δημοτική Αρχή

Σε απάντηση στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για θέματα εθελοντισμού, κ. Χανδρινού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει -μεταξύ άλλων:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι κάποια ρούχα μετά από αυστηρή επιλογή δηλαδή που κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλα τακτοποιήθηκαν, ταξινομήθηκαν και δόθηκαν στο σύλλογο “Λάνασσα” κατά του παιδικού Καρκίνου, στην Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας και στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” που τα παρέδωσε στην Ανθρωπιστική Οργάνωση “Πράξις” και στην Αστική μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Humanity Greece”, που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα υπόλοιπα που κρίθηκαν ακατάλληλα δόθηκαν στην εταιρία ανακύκλωσης ρούχων όπου έχει σύμβαση ο Δήμος μας. Οποίος συμπολίτης μας επιθυμεί και έχει ανάγκη για ρούχα μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο εθελοντών στο τηλέφωνο 2100086710 και σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο θα συνεχίσουμε τη δράση ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας κατά περίπτωση. Η διευκρίνιση αυτή γίνεται προς αποφυγήν παρεξηγήσεων άλλωστε ποτέ δεν ανακοινώσαμε τη λήξη αυτής…».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

(Φωτογραφία αρχείου – Ο τ. Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τη δημιουργό της δημοτικής ιματιοθήκης κ. Σκλαβενίτη)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ