Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Ψυρρόπουλου – Ταχιάου Για Την Αστική Σήραγγα Και Για Έργα Υποδομής Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Ψυρρόπουλου – Ταχιάου Για Την Αστική Σήραγγα Και Για Έργα Υποδομής Στην Ηλιούπολη

Επίσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού Υποδομών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, προκειμένου να συζητηθούν θέματα και έργα που αφορούν στην Ηλιούπολη.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι πρόσφατες εξελίξεις για το ζήτημα της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης. Όπως είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews, αλλά και πολλά έγκριτα ΜΜΕ όπως η «Καθημερινή», το συγκεκριμένο έργο «παγώνει» λόγω έλλειψης πόρων. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ταχιάο κάνει λόγο για «ενημέρωση σχετικά με την πορεία της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης», καθώς και για «αναζήτηση σημαντικών λύσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών», χωρίς να κάνει σαφές εάν το έργο έχει παγώσει.

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Ταχιάος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους λίγες εβδομάδες ανέφερε τα εξής: «για την επέκταση της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού δεν γνωρίζουμε πολλά, ούτε καν αν τεκμηριώνεται σκοπιμότητά του ούτε τα οικονομικά του στοιχεία. Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προκαλούν δημοσιότητα γύρω από το έργο δεν είναι για εμάς αφετηρία αποφάσεων».

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης το ζήτημα επαναφοράς της κατασκευής πεζογεφυρών και η δρομολόγησή τους με τις κατάλληλες μελέτες.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δημάρχου:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ