Facebook Pixel

Δημοτικα

Στο Πλευρό Του Δημάρχου Ηλιούπολης Ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Κονδύλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Πλευρό Του Δημάρχου Ηλιούπολης Ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Κονδύλης

Άλλη μια προσθήκη στην παράταξη του από την «Πλατφόρμα Διαλόγου» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ανακοινώνοντας τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Κονδύλη ως υποψοψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του.

Ο κ. Κονδύλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της «Πλατφόρμας Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση Στην Ηλιούπολη», η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη συμπόρευση της με τον Γιώργο Χατζηδάκη. Πρόκειται για την πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη διάσπαση στη δημοτική παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη».

Όπως δηλώνει ο κ. Κονδύλης «Είναι κοινή μας θέση ότι μέσα από συνεργασίες που στηρίζονται σε αρχές και σε ένα πρόγραμμα που συν-δημιουργούμε και συμφωνούμε, μπορούμε να δώσουμε πραγματική διέξοδο στα προβλήματα της πόλης και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσομαι και εγώ με τη σειρά μου στον νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό ‘Ενωμένοι για την Ηλιούπολη’.
Με την πεποίθηση ότι οι λύσεις έρχονται μέσα από την περισσότερη -με κανόνες και πραγματική- διαβούλευση, την ενισχυμένη συμμετοχή των πολιτών και εν τέλει την περισσότερη δημοκρατία
».

Το Βιογραφικό Του

Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με μεταπτυχιακές σπουδές Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία. Διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Από τα φοιτητικά του χρόνια είμαι ενταγμένος σε κοινωνικά και πολιτικά κινήματα. Είμαι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ