Facebook Pixel

Δημοτικα

Ευαγγέλου: «Δεν Ψάχνουμε Κομματικά Χρίσματα – Ζούμε Για Την Ηλιούπολη Και Όχι Από Την Ηλιούπολη» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευαγγέλου: «Δεν Ψάχνουμε Κομματικά Χρίσματα – Ζούμε Για Την Ηλιούπολη Και Όχι Από Την Ηλιούπολη» (VIDEO)

Στη δημοσιότητα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου ένα σύντομο βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία που πραγματοποίηε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του προεκλογικού του κέντρου στην Αγία Μαρίνα.

«Μιλάω καθημερινά με ανθρώπους που θέλουν την πόλη πιο καθαρή και πιο πράσινη» αναφέρει ο κ. Ευαγγέλου, συμπληρώνοντας: «Μετά από 40 χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, μπήκα ως υποψήφιος για να αλλάξω την πόλη μου». Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» σταθηκε για ακόμα μια φορά στους συνεργάτες του, επισημαίνοντας την εργατικότητα τους και τα βιογραφικά τους, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε 14 νέους υποψήφιους, φτάνοντας τους 50.

«Ζούμε Για Την Ηλιούπολη, Οχι Από Την Ηλιούπολη», επεσήμανε ο κ. Ευαγγέλου εν μέσω χειροκροτημάτων, ενώ δήλωσε σίγουρος πως θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών, βάζοντας παράλληλα προσωπικό στοίχημα για τον μετασχηματισμό της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ