Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Kάλεσμα Eυσταθίου Ενόψει Δημοτικών Εκλογών Με «Καρφιά» Για Νέες Διασπάσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Kάλεσμα Eυσταθίου Ενόψει Δημοτικών Εκλογών Με «Καρφιά» Για Νέες Διασπάσεις

Μια κίνηση ενωτικού χαρακτήρα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποίησε ο κεντροδεξιός υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για μελλοντικές «διαιρέσεις».

Με ανακοίνωση του στα social media, o επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» καλεί τους ομοϊδεάτες του σε προεκλογική συμπόρευση προκειμένου όπως αναφέρει ο ίδιος «να αλλάξει η πόλη». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Καλούμε τους πολίτες σε μία συναινετική πορεία προς τα μπρος, καλούμε & όλους όσους διάλεξαν μια διαφορετική πορεία το 2019, είτε βρισκόμενοι στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, να έρθουν & να βοηθήσουν για να βγάλουμε μαζί την πόλη μας από την μιζέρια, τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση & να την κάνουμε μια πόλη πρότυπο, όπως της αξίζει»

«Η θέλησή μας να βγάλουμε την πόλη από τη μιζέρια και να προχωρήσουμε στον ανασχεδιασμό και στην αναγέννησή της, είναι ο πρώτος & κύριος στόχος μας. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον δημότη και υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά του», προσθέτει η ανακοίνωση.

Σήκωσε Το Γάντι Με Αιχμές Για «Συναλλαγές»

Ο Τάσος Ευσταθίου, για ακόμα μια φορά, φαίνεται απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κεντροδεξιούς υποψηφίους Δημάρχους για διάλογο και συστράτευση. Άλλωστε, το ίδιο είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Γαβριήλ Αραμπατζή, με τον διάλογο ωστόσο να μην τελεσφορεί.

Οποιοσδήποτε επιπλέον διαχωρισμός-διαίρεση, εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές & φιλοδοξίες και έχει μοναδικό σκοπό το πως θα διατηρήσει τη σημερινή δημοτική αρχή του Γιώργου Χατζηδάκη, μια δημοτική αρχή «συναλλαγής», αναφέρει η ανακοίνωση. Το συγκεκριμένο μήνυμα φαίνεται πως κατευθύνεται και προς τον Θανάση Βαμβίνη, ο οποίος φημολογείται πως θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του τις επόμενες ημέρες, αλλά και στον Γαβριήλ Αραμπατζή, τον οποίο φωτογραφίζει για την «διάσπαση» του 2019. Στην ανακοίνωση ο κ. Ευσταθίου να πετά το γάντι για τις διαφαινόμενες νέες υποψηφιότητες, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούν «προσωπικές φιλοξοδοξίες με στόχο να διατηρήσουν τον δήμαρχο στην εξουσία».

Τονίζεται πως ο κ. Ευσταθίου το 2019 είχε διπλασιάσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2014, χάνοντας την είσοδο στον 2ο γύρο για μόλις 400 ψήφους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Kάλεσμα Eυσταθίου Ενόψει Δημοτικών Εκλογών Με «Καρφιά» Για Νέες Διασπάσεις
  1. Ο/Η Περικλής Κ. λέει:

    Το ¨φάγατε” το σχόλιο!

  2. Ο/Η Περικλής Κ. λέει:

    Δυστυχώς μετά από την επικράτηση της ελπίδας για την πατρίδα η Ηλιούπολη φαίνεται ότι είναι καταδικασμενη να συνεχίσει στο δρόμο της μιζέριας με ευθύνη νη όλων των φιλελευθερων υποψηφίων που λένε ότι αγωνιούν για το Δήμο ενώ νοιάζονται πως θα αποκτήσουν μια καρέκλα δημοτικού συμβούλου. Ο φιλελεύθερος κόσμος που αγωνιά για την Ηλιούπολη δυστυχώς απομακρύνει από τα ιδρωμένα 🤔

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ