Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Οι 5 Βουλευτές Του Νότιου Τομέα Που Αναλαμβάνουν Υπουργικό Πόστο Στη Νέα Κυβέρνηση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Οι 5 Βουλευτές Του Νότιου Τομέα Που Αναλαμβάνουν Υπουργικό Πόστο Στη Νέα Κυβέρνηση

Δύο σημαντικά στελέχη του κόμματος και εκλεγμένους βουλευτές του Β3′ νότιου τομέα της Αθήνας, όπου ανήκει και η Ηλιούπολη χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο υπουργικό σχήμα.

Πρόκειται για τους Νίκο Δένδια και Βασίλη Σπανάκη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Σοφία Βούλτεψη και Χάρη Θεοχάρη, οι οποίοι αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκια σε υπουργεία. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας μετά από μία άκρως επιτυχημένη θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών, μετακομίζει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς ο πρωθυπουργός θέλει να στείλει σαφές μήνυμα στην τουρκική πλευρά.

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής για 2η φορά, με θεαματική αύξηση των ποσοστών του. Ο κ. Σπανάκης αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, αναλαμβάνοντας ένα «καυτό» χαρτοφυλάκιο, με υπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Χαρτοφυλάκιο αναλαμβάνουν και οι βουλευτές Χάρης Θεοχάρης (υφυπουργός Οικονομίας & Οικονομικών ), Σοφία Βούλτεψη (υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου) και Κωνσταντίνος Κυρανάκης (υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης). Τονίζεται πως ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε στο υπουργικό σχήμα 5 από τους 9 εκλεγμένους βουλευτές της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ