Facebook Pixel

Τοπικα

Hλιούπολη: Έκκληση Του Δημάρχου Για Την Ανεξέλεκτη Εναπόθεση Μπαζών Σε Δημόσιους Χώρους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Έκκληση Του Δημάρχου Για Την Ανεξέλεκτη Εναπόθεση Μπαζών Σε Δημόσιους Χώρους

Έκκληση προς όλους τους πολίτες για τον περιορισμό των μπαζών και των ογκωδών αντικειμένων σε δημόσιους χώρους απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύσε μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει ογκώδη αντικείμενα τα οποία εντόπισε η υπηρεσία καθαριότητας το πρωί της Παρασκευής στην οδό Πολυζωίδου. Καποιος ασυνείδητος κάτοικος άφησε παράνομα τα σπασμένα έπιπλα του σε πεζοδρόμιο, χωρίς να ενημερώσει από πριν τον Δήμο και ενώ όφειλε να έχει μισθώσει ειδικό κάδο. Η αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά, εκτός από κίνδυνο για τους περαστικούς αποτελεί και παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου, κίνηση η οποία τιμωρείται αυστηρά με βάση τον κανονισμό καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος, ζητά από τους πολίτες να ενημεώνουν τον Δήμο για οποιοδήποτε παρόμοιο φαινόμενο, προκειμένου να προβαίνει σε συστάσεις και επιβολή προστίμων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Ηλιούπολης στην προσπάθειά του να περιορίσει/εξαλείψει την παράνομη απόθεση σε κοινόχρηστους χώρους μπαζών, ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών, και ειδικά στην περίπτωση που ΔΕΝ έχουν ειδοποιηθεί οι αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, προβαίνει καθημερινά σε εποπτεία πολλών σημείων της πόλης μας. Παρ’ όλα αυτά, λόγω της μεγάλης έκτασης της πόλης μας, παρατηρείται, δυστυχώς, σε αρκετά σημεία εικόνα όπως αυτής της φωτογραφίας επί κεντρικών και μη σημείων. Σε περιπτώσεις ανακαίνισης κ.λπ. οφείλετε να προμηθεύεστε σκάφη ογκωδών αντικειμένων. Παρακαλούμε θερμά να συμβάλετε στην εξάλειψη αυτού του προβλήματος με την έγκαιρη ειδοποίηση, στο τηλ. 15377 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15:00), προκειμένου οι Υπηρεσίες του Δήμου να προγραμματίσουν την περισυλλογή όπου χρειάζεται».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ