Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεταπτυχιακός Τίτλος Για Τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης Θανάση Αθανασίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεταπτυχιακός Τίτλος Για Τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης Θανάση Αθανασίου

Τον μεταπτυχιακό του τίτλο έλαβε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Θανάσης Αθανασίου, ολοκληρώνοντας την ειδίκευση του στο Διεπιστημονικό – Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Ο 32άρης Ηλιουπολίτης αιρετός, ο οποίος ταυτόχρονα είναι στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής, απέκτησε την πρώτη του μεταπτυχιακή ειδίκευση, ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται να λάβει και τη δεύτερη, καθώς βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Δημοσια Πολιτική & Διοίκηση» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Αθανασίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολυσχιδή δράση στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό στίβο, ενώ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη, καθώς διαθέτει ήδη ένα πολύ καλό βιογραφικό, σοβαρές σπουδές και εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα.

Το Βιογραφικό Του

Γεννήθηκε το 1991 στην Ηλιούπολη, αποφοιτώντας από το 4ο Λύκειο της πόλης. Είναι απόφοιτος της σχολής μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, και κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις σπουδές του στη «Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ εργάζεται ως manager σε πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, έχοντας στην ευθύνη του μεγάλα έργα για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και όργανα.

Το 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης έχοντας παρουσιάσει μια σειρά από σημαντικές προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης και της καθημερινότητας των κατοίκων της.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ