Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Στην Παράταξη Του Δημήτρη Ευαγγέλου Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Στην Παράταξη Του Δημήτρη Ευαγγέλου Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος

Και επίσημα ανακοίνωσε την στήριξη του στην παράταξη «Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγελος Δημητρόπουλος.

Ο κ. Δημητρόπουλος, ο οποίος σήμερα είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη του στην παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η Ηλιούπολη χρειάζεται ΦΩΣ για να φύγει το σκοτάδι από τους δρόμους της και όχι μόνο…Για να γίνει μια Φωτεινή Πόλη, καθαρή, πράσινη και με δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες. Με τον Δημήτρης Ευαγγέλου για να σταματήσει η στασιμότητα των τελευταίων 4 ετών.

O κ. Δημητρόπουλος, το 2021 είχε παραιτηθεί από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», καταγγέλοντας δημόσια αδιαφανείς διαδικασίες ανάδειξης του νέου επικεφαλής Στάθη Ψυρρόπουλου. Μαζί με τον κ. Δημητρόπουλο είχαν καταγγείλει παρομοιες πρακτικές και άλλοι 3 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης (Μαρίνος Μπασούρης, Χριστινα Σερέτη και Αναστάσης Ζαννιάς) οι οποίοι επίσης αποχώρησαν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ