Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίττας Από Την Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίττας Από Την Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα κόψει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου η παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί» του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολοι μαζί – ΕΝΑΚ» και Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης προσκαλεί όλους τους Ηλιουπολίτες στην ανοικτή εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας & Μνησικλέους) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17:30.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράτακης «Πρόκειται για μία εορταστική εκδήλωση, ανοικτή προς τους πολίτες, τους Συλλόγους και τους φορείς της πόλης».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ