Τι Θα Γίνει Με Τα Στελέχη Του ΕΝΑΚ – Προεκλογικές Εξελίξεις Στην Ηλιούπολη

Καθοριστικής σημασίας φαίνεται πως θα είναι η στάση που θα κρατήσουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΕΝΑΚ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ηλιούπολη.

Όπως έγραψε πριν λίγες ημέρες το ilioupolinews.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σεφτελής έχει στενή επαφή με την παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί» του Γιώργου Χατζηδάκη, ενώ στην ίδια ρότα φαίνεται πως κινείται και ο δημοτικός σύμβουλος με το ΕΝΑΚ Γιάννης Πούλος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Πούλος είναι και αυτός σε ανοικτή γραμμή με τον Γ. Χατζηδάκη, εξετάζοντας το σενάριο εκλογικής συνεργασίας.

Όσο για τα τα υπόλοιπα στελέχη του ΕΝΑΚ, η στάση τους παραμένει γρίφος. Οι Γιώργος Μπενάς, Δημήτρης Ανδρικόπουλος και Παναγιώτης Παπαθανασίου και Σπύρος Προβιάς, εκτός από την απήχησή τους στην τοπική κοινωνία, στις τελευταίες εκλογές κατάφεραν – μαζί με τους εκλεγμένους Δ. Πανταζόπουλο και Γ. Πούλο- να συγκεντρώσουν 2.700. ψήφους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπενάς τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει επιρροή στα δημοτικά τεκταινόμενα από άλλο «πόστο», καθώς βρίσκεται στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του νεοσύστατου εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ