Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Σε Ανοικτή Γραμμή Με Την Παράταξη Χατζηδάκη Ο Σεφτελής – Τι Είπε Στο ilioupolinews

Εξελίξεις αναμενονται αυτή την εβδομάδα στο προεκλογικό σκηνικό της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Σε Ανοικτή Γραμμή Με Την Παράταξη Χατζηδάκη Ο Σεφτελής – Τι Είπε Στο ilioupolinews

Εξελίξεις αναμενονται αυτή την εβδομάδα στο προεκλογικό σκηνικό της Ηλιούπολης.

Νωρίς το πρωί της καθαράς Δευτέρας, είδε το φως της δημοσιότητας άρθρο του Ενεργού Πολίτη Ηλιούπολης που ανέφερε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σεφτελής και Γιάννης Πούλος είναι προ των πυλών συνεργασίας με την παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί” του Γιώργου Χατζηδάκη.

Το ilioupolinews.gr επικοινώνησε με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σεφτελή, ο οποίος επιβεβαίωσε την επαφή με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη δηλώνοντας πως η απόφασή του θα ληφθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο κύριος Σεφτελής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος έχει βάλει δύο όρους που θα κρίνουν την πιθανή συνεργασία του με την νέα παράταξη, οι οποίοι έχουν να κάνουν αφενός με την διεύρυνση σε επίπεδο προσώπων αλλά και ορισμένες προγραμματικές θέσεις.

Ο κ. Σεφτελής ανέφερε στο ilioupolinews.gr πως ζήτησε αφενός «τη διεύρυνση της νέας παράταξης με νέα πρόσωπα αλλά και με άλλες πολιτικές ή δημοτικές δυνάμεις της πόλης, που δεν θα συνδέονται αποκλειστικά με τους αποχωρήσαντες από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και τη δέσμευση για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για τα επόμενες δεκαετίες για την Ηλιούπολη, για σημαντικά ζητήματα της πόλης όπως της δημόσιας περιουσίας και της καλύτερης αξιοποίησης και εκμετάλλευσης της δημοτικής περιουσίας, η κατασκευή της Υπόγειας Σήραγγας Ηλιούπολης με τρόπο που να διασφαλίζει και την οριστική κατάργηση της διαμπερούς κυκλοφορίας της Αλίμου – Κατεχάκη από την πόλη, στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, την αξιοποίηση και περιβαλλοντική ανάπτυξη του Υμηττού, με τρόπο που να τον καταστήσει Πρότυπο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, συνδυαζόμενο με την ανάπτυξη και προβολή της πόλης μας, ενώ ζητά δεσμεύσεις πως η νέα δημοτική αρχή θα είναι πιο κοντά στους δημότες, στους φορείς και στις κινήσεις πολιτών της πόλης, κάτι που η σημερινή διοίκηση κάνει αποσπασματικά και επιλεκτικά».

Ο κ. Σεφτελής πάντως, ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τόνο πως δεν πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, αλλά για σκέψεις τις οποίες έχει και τις οποίες έθεσε υπόψη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χατζηδάκη, ενώ η απόφαση του θα εξαρτηθεί από την διάθεση συνεργασίας της έτερης πλευράς.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια κίνηση που ανακατεύει την «προεκλογική τράπουλα», εάν λάβει κανείς υπόψη τη δημοτικότητα του κ. Σεφτελή. Υπενθυμίζεται πως ήταν ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 και του 2010 στην Ηλιούπολη από την παράταξη του δημάρχου κ. Βαλασόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Σε Ανοικτή Γραμμή Με Την Παράταξη Χατζηδάκη Ο Σεφτελής – Τι Είπε Στο ilioupolinews
  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Επιτέλους μία σοβαρή συνεργασία με καλές προοπτικές. Μακάρι να προχωρήσει, μήπως και αλλάξει κάτι. Πρέπει να τερματιστεί η αλαζονεία και το ψέμα.

  2. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ “Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ” . ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ Η’ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΑΠΕΦΕΡΕ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ…….

  3. Ο/Η GORKY λέει:

    Ούτε ηλιουπολιτης είναι.τον έχετε κάνει λες και είναι ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.ας πάει όπου θέλει ο περιπλανώμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ