ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Παραδημοτικά

Κόντρα Μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Και Λαϊκής Συσπείρωσης

Μία άτυπη κόντρα μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της λαϊκής συσπείρωσης και του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία άτυπη κόντρα μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της λαϊκής συσπείρωσης και του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης για την ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης στην οποία, πέρα από την εναντίωση της στο έργο, άφηνε αιχμές και κατά του εμπορικού συλλόγου, χαρακτηρίζοντας τον ως “σικέ” και καταγγέλλοντας ανάμειξη του στο έργο της δημιουργίας “Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου” στην Ηλιούπολη. Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2018 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης είχε απευθύνει κάλεσμα στον εμπορικό σύλλογο για τη δημιουργία ενός Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην καρδιά της Ηλιούπολης, που θα έδινε ώθηση στην τοπική αγορά.

Η απάντηση του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης στις μομφές της λαϊκής συσπείρωσης υπήρξε άμεση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, καταρρίπτει τα περι “συνδιαχείρισης” του έργου με τον Δήμο ενώ τονίζει πως “ο εμπορικός σύλλογος, θα είναι παρόν, ενωμένος και διεκδικητικός, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και έτοιμος να συνεργαστεί με την δημοτική αρχή και όλους τους φορείς της πόλης”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 ΣΧΟΛΙΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιώργος Σιμόπουλος

    20/02/2019 at 14:51

    Στο άρθρο σας κάνετε λόγο για κάλεσμα στον εμπορικό σύλλογο από τον Δήμο τον Νοέμβρη του 2018!!! Μήπως μπορείτε να μας πείτε σε ποιον “σύλλογο” έκανε πρόταση??? Γιατί η “Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης” δεν έλαβε καμία …πρόταση, προφανώς γιατί ήξερε ο δήμαρχος ότι δεν θα δεχόταν μια πρόταση που ξεχωρίζει τους συναδέλφους σε πατρίκιους και πληβείους. Άλλωστε το Εμπορικό Επιμελητήριο εκείνη την εποχή αναγνώριζε ως σύλλογο, την Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης και με αυτή είχε επικοινωνία. Τον Νοέμβρη του 2018 δεν είχε νομιμοποιηθεί ακόμα ο υπό δημιουργία “εμπορικός σύλλογος”.
    Μήπως κάνατε γκάφα και επιβεβαιώνετε με αυτόν τον τρόπο την “ανάγκη” δημιουργίας ενός “εμπορικού συλλόγου” της κεντρικής πλατείας και των γύρω από αυτήν δρόμων, για να πάρουμε τα “αργύρια” της “ευρωπαϊκής επένδυσης”???

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά4 ημέρες πριν

Δεκτή Η Ένσταση Του ΓΣΗ Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ – «Φωτιά» Στο Πρωτάθλημα Της Α’ ΕΠΣΑ

Δεκτή έκανε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αθηνών την ένσταση του ΓΣΗ Ηλιούπολης κατά του ΠΑΟ Ρουφ. Η πειθαρχική επιτροπή...

Αθλητικά7 ημέρες πριν

Ένσταση Κατά Του ΠΑΟ Ρουφ Κατέθεσε Ο ΓΣΗ – Νέα Τροπή Στο Πρωτάθλημα Σε Περίπτωση Καταδίκης

Ενσταση για τη αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ρουφ Μάριου Μπιτσάνη κατέθεσε πριν λίγη ώρα ο ποδοσφαιρικός ΓΣΗ, δίνοντας...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Επιστροφή Στα Γήπεδα Για Τον “Θρύλο” Του ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη – Εντός Αποστολής Κόντρα Στη Διάνα

Επιστροφή στη δεκαοκτάδα του ΓΣΗ μετά από έναν πολύμηνο τραυματισμό για τον θρύλο του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ Τάσο Ρουσάκη. Ο γνωστός...

Αθλητικά4 εβδομάδες πριν

Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Επίσημη επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του ΓΣΗ στο κατάστημα του μεγάλου χορηγού της ομάδας.

Αθλητικά1 μήνα πριν

Κίνηση Ανθρωπιάς Από Τον Ποδοσφαιρικό ΓΣΗ – Επιταγή & Δώρα Στα Παιδιά Του Ειδικού Σχολείου

Χαμόγελα και πολλά δώρα στους μαθητές από τους ποδοσφαιριστές του ΓΣΗ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ