Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κόντρα Μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Και Λαϊκής Συσπείρωσης

Μία άτυπη κόντρα μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της λαϊκής συσπείρωσης και του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Κόντρα Μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Και Λαϊκής Συσπείρωσης

Μία άτυπη κόντρα μέσω ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της λαϊκής συσπείρωσης και του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης για την ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης στην οποία, πέρα από την εναντίωση της στο έργο, άφηνε αιχμές και κατά του εμπορικού συλλόγου, χαρακτηρίζοντας τον ως “σικέ” και καταγγέλλοντας ανάμειξη του στο έργο της δημιουργίας “Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου” στην Ηλιούπολη. Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2018 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης είχε απευθύνει κάλεσμα στον εμπορικό σύλλογο για τη δημιουργία ενός Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην καρδιά της Ηλιούπολης, που θα έδινε ώθηση στην τοπική αγορά.

Η απάντηση του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης στις μομφές της λαϊκής συσπείρωσης υπήρξε άμεση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, καταρρίπτει τα περι “συνδιαχείρισης” του έργου με τον Δήμο ενώ τονίζει πως “ο εμπορικός σύλλογος, θα είναι παρόν, ενωμένος και διεκδικητικός, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και έτοιμος να συνεργαστεί με την δημοτική αρχή και όλους τους φορείς της πόλης”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κόντρα Μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Και Λαϊκής Συσπείρωσης
  1. Ο/Η Γιώργος Σιμόπουλος λέει:

    Στο άρθρο σας κάνετε λόγο για κάλεσμα στον εμπορικό σύλλογο από τον Δήμο τον Νοέμβρη του 2018!!! Μήπως μπορείτε να μας πείτε σε ποιον “σύλλογο” έκανε πρόταση??? Γιατί η “Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης” δεν έλαβε καμία …πρόταση, προφανώς γιατί ήξερε ο δήμαρχος ότι δεν θα δεχόταν μια πρόταση που ξεχωρίζει τους συναδέλφους σε πατρίκιους και πληβείους. Άλλωστε το Εμπορικό Επιμελητήριο εκείνη την εποχή αναγνώριζε ως σύλλογο, την Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης και με αυτή είχε επικοινωνία. Τον Νοέμβρη του 2018 δεν είχε νομιμοποιηθεί ακόμα ο υπό δημιουργία “εμπορικός σύλλογος”.
    Μήπως κάνατε γκάφα και επιβεβαιώνετε με αυτόν τον τρόπο την “ανάγκη” δημιουργίας ενός “εμπορικού συλλόγου” της κεντρικής πλατείας και των γύρω από αυτήν δρόμων, για να πάρουμε τα “αργύρια” της “ευρωπαϊκής επένδυσης”???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ