Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: “Boηθάμε Τους Επαγγελματίες Και Μένουμε Μακριά Από Μικροπολιτικές Σκοπιμότητες”

Απάντηση στην σκληρή ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης εξέδωσε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: “Boηθάμε Τους Επαγγελματίες Και Μένουμε Μακριά Από Μικροπολιτικές Σκοπιμότητες”

Απάντηση στην σκληρή ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης εξέδωσε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου αναφέρει πως οι ιθύνοντες διάβασαν με έκπληξη την ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης, ενώ παραθέτει επιχειρήματα για τους λόγους για τους οποίους ιδρύθηκε ο σύλλογος, ενώ τονίζει πως δεν θα υποκύψει σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και θα συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή και τους φορείς της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης:

Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο τύπου της Δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση. Ο συντάκτης του δελτίου διατυπώνοντας τη διαφωνία του με την ανάπλαση της Λεωφ. Ειρήνης, αναφέρθηκε στον νέοσυσταθέντα Εμπορικό Σύλλογο της Ηλιούπολης, με τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και αήθη, θέλοντας να τον εμπλέξει σε μικροπολιτικά προεκλογικά σενάρια βασιζόμενος σε ανακρίβειες.

Ο Εμπορικός σύλλογος της Ηλιούπολης είναι πια μία πραγματικότητα. Γεννήθηκε στο μυαλό μερικών ενεργών πολιτών-επιχειρηματιών της πόλης μας και βρήκε άμεση ανταπόκριση με αποτέλεσμα να αριθμεί 87 ιδρυτικά μέλη. Ο Εμπορικός Σύλλογος αποτελεί αναγκαιότητα για την πόλη μας. Οι τοπικές επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτούν αποτελεσματικά να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και έτσι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των ημερών. Η Ηλιούπολη μπορεί να γίνει σημαντικός εμπορικός πόλος των νοτίων προαστίων αποκτώντας τη δική της εμπορική ταυτότητα. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία, που παρέχονται αφειδώς από την Ε.Ε, οφείλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο Το Πρόγραμμα «Ανοικτά κέντρα Εμπορίου» που προκήρυξε το Υπ.Ανάπτυξης ήταν ένα από αυτά τα εργαλεία που χάθηκε εξαιτίας της αναλγησίας κάποιων δημοτικών παρατάξεων και τη μη ψήφιση, εγκαίρως,του προϋπολογισμού του Δήμου. Το Έργο αυτό, που θα αναδείκνυε το ιστορικό κέντρο της πόλης, ήταν 100% χρηματοδοτούμενο και συμμετείχαν 70 περίπου επιχειρήσεις. Τη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου θα την είχε αποκλειστικά ο Δήμος Ηλιούπολης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Ένα πρόγραμμα χάθηκε πολλά νέα θα ακολουθήσουν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με τα ιδρυτικά μέλη και με πολλά νέα που θα έρθουν στους κόλπους του το επόμενο διάστημα, θα είναι παρόν, ενωμένος και διεκδικητικός, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και έτοιμος να συνεργαστεί με την δημοτική αρχή και όλους τους φορείς της πόλης.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ