Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Σερέτη: «Δεν Βλέπω Αντιπολιτευτικά Τον Χατζηδάκη, Προερχόμαστε Από Την Ίδια Παράταξη» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σερέτη: «Δεν Βλέπω Αντιπολιτευτικά Τον Χατζηδάκη, Προερχόμαστε Από Την Ίδια Παράταξη» (VIDEO)

Σε δηλώσεις που προκάλεσαν συζητήσεις προχώρησε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», κ. Χριστίνα Σερέτη.

Η πρώην αντιδήμαρχος, απο βήματος του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής Αργυρούπολης και με αφορμή τη συζήτηση για το ΚΥΤ, δήλωσε πως δεν βλέπει αντιπολιτευτηκά τον δήμαρχο Ηλιούπολης, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διαφορετικές παρατάξεις.

«Θέλω να ξέρετε πως δεν τίθεμαι αντιπολιτευτηκά στη διοίκηση του Δήμου. Με τον κ. Χατζηδάκη προερχόμαστε από την ίδια “μήτρα”. Θεωρώ πως και αυτός αγαπά το βουνό. Θεωρώ πως και αυτός θέλει το καλό των πολιτών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη έχουν αποχωρήσει 3 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του πρώην Δημάρχου, με 2 εξ αυτών να έχουν αναλάβει θέσεις αντιδημάρχων (κ. Καλούδης & Σκλαβενίτη) και έναν (κ. Γιαννόπουλο) να έχει αναλάβει θέσει ειδικού συμβούλου του Δημάρχου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ