Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πόλυ Βλάχου: «Άμεση Ανάγκη Να Στηριχθεί Η Τοπική Αγορά Της Ηλιούπολης»

Συνέντευξη της αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης στην τοπική εφημερίδα “Σφυγμός”.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πόλυ Βλάχου: «Άμεση Ανάγκη Να Στηριχθεί Η Τοπική Αγορά Της Ηλιούπολης»

Την επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί η τοπική αγορά της Ηλιούπολης προεταξε η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, Πόλυ Βλάχου.

Η κ. Βλάχου σε συνέντευξη της στην εφημερίδα “Σφυγμός”, τόνισε πως η δημοτική αρχή οφείλει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την τόνωση της τοπικής αγοράς, αφενός λόγω της κρίσης που αυτή βίωση λόγω κορωνοϊού, αφετέρου λόγω των δυσμενών συνεπειών που θα έχει για τα τοπικά καταστήματα η επένδυση στο Ελληνικό. «Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, παράγοντες της δημοτικής αρχής αλλά και της αγοράς της πόλης μας το Ελληνικό. Μπορεί να το ξεχάσαμε με την πανδημία αλλά είναι εδώ και είναι ανάγκη να προστατέψουμε και να ενισχύσουμε την τοπική αγορά προλαμβάνοντας τις εξελίξεις…», ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Ανάγκη Προωθητικών Ενεργειών

«Πολύ σημαντικό είναι κατά τη γνώμη μου ο δήμος να προβεί σε προωθητικές ενέργειες με στόχο να δημιουργηθεί συνείδηση στους δημότες ότι το να ψωνίζουν στην Ηλιούπολη έχει πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας αλλά και για τους ίδιους, καθώς ενισχύοντας την τοπική οικονομία μειώνουμε την τοπική ανεργία», επεσήμανε η κ. Βλάχου, τονίζοντας την καταλυτική σημασία που πρέπει να παίξει ο Δήμος Ηλιούπολης στην προσπάθεια ενδυνάμωσης των τοπικών καταστημάτων.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ