Facebook Pixel

Παραδημοτικα

“Οι Υποσχέσεις Που Δεν Κράτησε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης” – Βολές Από Σεφτελή Για Ζητήματα Διαφάνειας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

“Οι Υποσχέσεις Που Δεν Κράτησε Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης” – Βολές Από Σεφτελή Για Ζητήματα Διαφάνειας

Βολές κατά του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Σεφτελής.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτη του Δημάρχου, σε εκτενή επιστολή του σχετικά με το ζήτημα του κόστους του website του Δήμου Ηλιούπολης, αφήνει αιχμές και για αλληγορία της δημοτικής αρχής σε θέματα διαφάνειας και τήρησης προεκλογικών υποσχέσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σεφτελής σχολιάζει με έντονα σκωπτικό ύφος το γεγονός ότι στο site του Δήμου δεν έχουν δημοσιευθεί τα Πόθεν Έσχες των αιρετών του Δήμου Ηλιούπολης, όπως είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος δημόσια στην προεκλογική του καμπάνια το 2014. 

Θυμάμαι το Δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, στις προεκλογικές μας συγκεντρώσεις το 2010 και το 2014, να επαναλαμβάνει συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία: «Δημοσίευση των δηλώσεων Πόθεν έσχες, από το 2010 και για κάθε χρόνο, στο site του Δήμου και στο site της Παράταξης (αυτό λειτουργεί μόνο προεκλογικά), ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, ποια ήταν η περιουσία μας όταν μπήκαμε στο Δήμο και ποια θα είναι όταν θα φύγουμε από αυτόν. Όλα στο φως! Δεν χρωστάμε σε κανέναν!»”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Κώστας Σεφτελής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ