Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Σεφτελή Για Το Site Του Δήμου Ηλιούπολης – Ζητά Στοιχεία Για Τη Σύμβαση Κατασκευής Και Τη Διαδικασία Επιλογής Εταιρείας

Ευθεία βολή κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Βολές Σεφτελή Για Το Site Του Δήμου Ηλιούπολης – Ζητά Στοιχεία Για Τη Σύμβαση Κατασκευής Και Τη Διαδικασία Επιλογής Εταιρείας

Ευθεία βολή κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής.

Ο κ. Σεφτελής, με εκτενή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητά επιτακτικά την δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή του site και της εφαρμογής του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ ζητά και εξηγήσεις για την διαδικασία επιλογής της εταιρείας.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, μάλιστα, παρέθεσε και μια σειρά από λειτουργικότητες που ζήτησε προσωπικά να υπάρχουν στο site, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έγιναν δεκτές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σεφτελής:

  1. Στο site του Δήμου Ηλιούπολης, η κάθε Δημοτική Παράταξη να έχει το δικό της χώρο και με δική της ευθύνη να αναρτά τα κείμενα. Η απάντηση που έλαβα τότε ήταν πως τεχνικά ήταν ανέφικτο. Προφανώς και δεν ίσχυε αυτό, γιατί ήταν καθαρά θέμα πολιτικής απόφασης της διοίκησης, να μην έχουν τη δυνατότητα οι δημοτικές Παρατάξεις να εκφράζονται μέσα από το site του Δήμου, αφού σε αντίθεση με προγραμματικές δεσμεύσεις και προεκλογικές υποσχέσεις το θεωρούσαν ιδιοκτησία τους.
  2. Το ίδιο είχα προτείνει και για το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για τον επισκέπτη, κλικάροντας στο όνομα του κάθε Δημοτικού Συμβούλου να μεταβαίνει στην προσωπική ηλεκτρονική σελίδα ή στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε αυτό έγινε αποδεκτό!
  3. Είχα προτείνει να υπάρχει βήμα του πολίτη όπου ο καθένας θα μπορούσε να γράφει τα σχόλια τους και τις προτάσεις του μόνο για τα θέματα της γειτονιάς του και της πόλης μας. Ούτε αυτό έγινε αποδεκτό!
  4. Όταν διετέλεσα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, πρότεινα στον κ. Δήμαρχο, στη νέα σύμβαση με την εταιρία που κάνει τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, να κάνει το ίδιο και για την Οικονομική Επιτροπή και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ώστε να δημοσιεύονται και αυτά τα Πρακτικά στο site του Δήμου μας.
  5. Να δημοσιεύονται κάθε έτος οι δηλώσεις της Περιουσιακής Κατάστασης από το 2010 και μετά για όλους μας, Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικούς Συμβούλους κ.λπ., ότι δηλαδή προβλέπει ο Νόμος. Παρά τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και τις προεκλογικές μας υποσχέσεις και αυτό δεν έγινε αποδεκτό. Σήμερα δε, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, έχουν αφαιρεθεί όλες οι Δηλώσεις της Περιουσιακής Κατάστασης όλων των Αιρετών (προφανώς όχι από επιλογή δική τους, αλλά επειδή έτσι έκριναν κάποιοι από τη διοίκηση).

Η ανακοίνωση δεν έμεινε αναπάντηση, καθώς ο πρώην αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος έδωσε απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αναλυτικά ο Άγγελος Δημητρόπουλος έγραψε τα εξής:

Εχεις ενα site. Πληρωνεις 15000€ το χρόνο για συντήρηση του CMS και αλλες 4000€ για τη να licence αυτού… Δεν μιλά κανείς. Το σταματάς γιατί το θεωρείς ακριβό…Πας σε joomla, φτιάχνεις νέο εντελώς site ΚΑΙ app για smartphones με 15.000€. Μετα πληρώνεις κάθε χρόνο κατά μ.ο. 15.000€ το χρόνο για συντήρηση του site και του app (αναβαθμίσεις σε νέες εκδόσεις ios κτλ), hosting, κατασκευή κάθε νέας υποσελίδιας που έχει χρειαστεί, καθημερινή ενημέρωση του site κτλ…Ε ναι… Είναι πολύ «ακριβοπληρωμένη αναβάθμιση ιστοσελίδας»…

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Βολές Σεφτελή Για Το Site Του Δήμου Ηλιούπολης – Ζητά Στοιχεία Για Τη Σύμβαση Κατασκευής Και Τη Διαδικασία Επιλογής Εταιρείας
  1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ,
    ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΣ).
    ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ , ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΡΙΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ. (ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΣΕΦΤΕΛΗ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ).ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ “ΟΠΛΑ” ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ.

    Υ.Γ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ , ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ , ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  2. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ – ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ.
    Ο Κος ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΒΑΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ.ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΕΧΟΥΝ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ “ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΚΛΕΞΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΘΛΑΣΕΙΣ , ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ,ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ