Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Πλήρη Ετοιμότητα Για Την Αντιπυρική Περίοδο Ο ΣΠΑΥ

Πολύμηνη προετοιμασία, μεθοδικότητα και οργάνωση από την ηγεσία και το προσωπικό του ΣΠΑΥ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Πλήρη Ετοιμότητα Για Την Αντιπυρική Περίοδο Ο ΣΠΑΥ

Σε υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας βρίσκεται ο ΣΠΑΥ στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, έχοντας ολοκληρώσει το σύνολο της απαιτούμενης προετοιμασίας για τη θωράκιση του Υμηττού.

Τα στελέχη του συνδέσμου είχαν επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου» τους τελευταίους μήνες, υπό τον συντονισμό του προέδρου Γιάννη Κωνσταντάτου, προκειμένου να «τρέξουν» μια σειρά από διαδικασίες και προετοιμασίες που θα αύξαναν την αντιπυρική ασφάλεια σε όλο το βουνό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά το γεγονός πως οι προμήθειες που απαιτούνταν απαιτούσαν χρόνο λόγω της γραφειοκρατίας, όλα έγιναν στην ώρα τους χάρη τη σκληρή δουλειά της διοίκησης και του προσωπικού του συνδέσμου. Έτσι, τους τελευταίους μήνες πραγματοποιήθηκαν με γοργούς ρυθμούς συντηρήσεις σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, εργασίες τεχνολογικής αναβάθμισης του αντιπυρικού συστήματος και όλες οι εργασίες καθαρισμού που απαιτούνταν για να μην υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Μάλιστα, ήδη ο ΣΠΑΥ έχει προμηθεύσει με νέο εξοπλισμό ατομικής προστασίας τις εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης των Δήμων, δηλώνοντας έτοιμος για άλλη μια χρονιά να προστατεύσει πάση θυσία το βουνό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ