Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Αυτοπροβολή Του Δημάρχου Στις Πλάτες Των Εργαζομένων» Καταγγέλει Το Σωματείο Του Δήμου Ηλιούπολης

Σκληρή ανακοίνωση από το Σ.Ε.Δ.Η

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Αυτοπροβολή Του Δημάρχου Στις Πλάτες Των Εργαζομένων» Καταγγέλει Το Σωματείο Του Δήμου Ηλιούπολης

Μια εξαιρετικά δηκτική ανακοίνωση κατά του Δημάρχου της πόλης δημοσίευσε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, καταγγέλοντας τον για «αυτοπροβολή στις πλάτες των εργαζομένων».

«Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνα δεν γίνονται», αναφέρει το σωματείο εργαζομένων, σχολιάζοντας αρνητικά την απόφαση του Δημάρχου να μην αναφέρει την προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου στη δημιουργία πασχαλινών εδεσμάτων για τα παιδια.

«Δήμαρχος θέλει να αποσπάσει τα εύσημα και να ασκήσει κοινωνική πολιτική ενόψει του Πάσχα, στις πλάτες των εργαζομένων. Οι μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας με όλη τους την αγάπη, το φιλότιμο και την ευαισθησία θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδάκια, μπήκαν στις κουζίνες των σταθμών, παρασκεύασαν Πασχαλινά κουλούρια, ως μια συμβολική κίνηση αγάπης απέναντι στα παιδιά που βρίσκονται κλεισμένα τόσο καιρό στα σπίτια τους, αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Ο Δήμαρχος, αντί να αναφέρει την προσφορά των εργαζομένων και ΔΗΜΟΣΙΑ να τους ευχαριστήσει, προέβη στην απίστευτη κίνηση αυτοπροβολής (!!!) του, εκδίδοντας μια ευχετήρια κάρτα που περισσότερο μοιάζει με μπιλιετάκι προεκλογικού αγώνα, παρά με ανιδιοτελή κίνηση αγάπης στο πνεύμα των ημερών. Από την κάρτα η απουσία αναφοράς στους εργαζόμενους μάγειρες είναι κάτι παραπάνω από κραυγαλέα και εκκωφαντική».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Αυτοπροβολή Του Δημάρχου Στις Πλάτες Των Εργαζομένων» Καταγγέλει Το Σωματείο Του Δήμου Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Ανδρέας Νικητόπουλος λέει:

    Περιμένατε κάτι διαφορετικό απο αυτόν τον τύπο; Σοβαρά τώρα; Ας προσέχατε τι ψηφίζατε στις δημοτικές εκλογές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ