Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προσφορά 4,5 Τόνων Τροφίμων Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Από Την «Φρουταγορά & Κρεαταγορά Ηλιούπολης»

Άλλη μια επιχείρηση της πόλης συνδράμει στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προσφορά 4,5 Τόνων Τροφίμων Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Από Την «Φρουταγορά & Κρεαταγορά Ηλιούπολης»

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πόλη και τους άπορους συνδημότες μας δείχνουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας για ακόμα μια φορά, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση «Φρουταγορά-Κρεαταγορά Ηλιούπολης» με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα προσέφερε 4,5 τόνους τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο, προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση προσέφερε:

  • 2.500 κιλά διαφόρων λαχανικών
  • 525 λίτρα ελαιόλαδου,
  • 100 κιλά ελληνικού καφέ,
  • 400 κιλά φακές,
  • 880 πακέτα μπισκότα (250 κιλά)
  • 700 κιλά κατεψυγμένα κρέατα

Με δημόσιο μήνυμα του, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Παναγιώτας & Μιχάλη Τοπακιτζιάν, οι οποίοι εκτός από την προσφορά της δικής τους επιχείρησης κινητοποίησαν και άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπως η «Καραντινός Α.Ε.», με την σύμπραξη του κ. Αθανασόπουλου Κων/νου και κ. Γεράσιμου Καραντινού, η . «Sens Creation», με την σύμπραξη του κ. Παλιεράκη Κων/νου, η «Elbisco», η εταιρεία «OK Bread and Pastry» και η «Elvida Foods».

Χάρη στην προσφορά της οικογένειας Τοπακιτζιάν οι άποροι συμπολίτες μας θα απολαύσουν ένα αξιοπρεπές πασχαλινό τραπέζι χωρίς στερήσεις. Είναι μία από τις πολλές επιχειρήσεις της πόλης που έχουν βοηθήσει το κοινωνικό παντοπωλείο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ