Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Σε Κλίμα Κατάνυξης Και Με Αυστηρά Μέτρα Η Ακολουθία Του Επιταφίου

Οι ενορίες της πόλης τήρησαν με ευλάβεια όλες τις υποδείξεις της πολιτείας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Σε Κλίμα Κατάνυξης Και Με Αυστηρά Μέτρα Η Ακολουθία Του Επιταφίου

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε στις ενορίες της πόλης η τελετή του επιταφίου, με τους πιστούς να προσέρχονται στους ναούς για να συμμετέχουν στην κορύφωση του θείου δράματος τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σε όλες τις εκκλησίες της πόλης τα μέτρα τηρούνται απο το πρωί απαρέγκλιτα, με τους υπεύθυνους των ναών να φροντίζουν διαρκώς για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πιστών, την ελεγχόμενη είσοδο στον ιερό χώρο και την τακτική απολύμανση των χώρων και των εικόνων.

Όσο για την περιφορά του επιταφίου, όλες οι ενορίες τήρησαν κατά γράμμα τις επιταγές της νομοθεσίας, αρκούμενοι σε μια πολύ σύντομη περιφορά πέριξ των ναών και χωρίς να παρατηρηθουν φαινόμενα συνωστισμού.

Το φετινό Πάχα, η πανδημία δεν κράτησε τους πιστούς μακριά από την εκκλησία και όλα τα μέτρα προστασίας τηρήθηκαν με ευλάβεια, γεγονός που ικανοποιεί τους προιστάμενους των ιερών ναών της πόλης μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ