Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Ρίψεις Αλατιού Από Τον Δήμο Εν Αναμονή Της Βραδινής Χιονόπτωσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ρίψεις Αλατιού Από Τον Δήμο Εν Αναμονή Της Βραδινής Χιονόπτωσης

Σε προληπτικές ρίψεις αλατιού σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης αλλά και σε δρόμους με μεγάλη κλίση σε διάφορες γειτονιές της πόλης προχωρά εδώ και λίγες ώρες ο Δήμος Ηλιούπολης.

Η αλατιέρα του Δήμου βρίσκεται επι ποδός από νωρίς το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας προληπτικές ρίψεις προκειμένου να μην παρατηρηθούν προβλήματα παγετού και αποκλεισμού δρόμων. Μάλιστα, ο Δήμαρχος της πόλης, καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θερμή παράκληση τις πρωινές ώρες που αναμένεται να ενταθεί το φαινόμενο, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις, να μην μετακινηθείτε άσκοπα. Ακούμε προσεκτικά τις οδηγίες και συμβουλές των αρμόδιων αρχών και όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κακοκαιρία θα ενταθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τις αρχές να περιμένουν έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την Αττική.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ